Miért laggol? Rossz a Konfig?
Egy problémával fordulnék hozzátok, PC ügyben!
A PC-t mikor vettem(ezzel a tulajdonságokkal):
-3.06Ghz Intel Celeron (sima 1mag. proci)
-1Gb DDRII 800Mhz Ram
-alaplapi videókártya......
Jelenlegi (fejlesztett) felállásban pedig(most lett bővítve):
-3.40Ghz Intel Celeron D950 (2mag. proci,4mb Cache)
-2x1Gb DDRII 800Mhz (Dual Channel) Ram
-MSI Raedon Rx3870 (DDR4,512Mb,Dual Core Cell, OC "Tuning"
-Windows 7 (Ultimate) 32-es verziója!
-M-Tech 450W táp
Mondjuk a memória még fejlesztve lesz (2x2Gb 800MHZ Dual Channel )
Egyszerűen nem értem meg miért laggolnak be rajta a játékok???
Pl.: Mafia II is be szokott laggolni (időnként beakad) , Euro Truck Simulator is (nem vészesen) de láthatóan néha szaggat), DirtII is néha szaggat!
Ez mitől lehet??? (Másnál pl.: a Mafia II nem szaggat egyáltalán pedig neki sokkal kisebb a procija,ugyanakkora a ramja és kisebb a videókártyája mint nekem)???
"a Mafia II nem szaggat egyáltalán pedig neki sokkal kisebb a procija,ugyanakkora a ramja és kisebb a videókártyája mint nekem"
Lehet azért mert neki low-ra van állítva a játék?Nem ártana legalább egy erősebb videókártya.Windows XP Mode-ot töltsd le,nekem voltak ilyen szaggatási problémáim,amint letöltöttem az XP Mode-ot megszűnt a szaggatás de szerintem neked a hardvereiddel vannak a gondok
Köszönöm a válaszokat!
Proci gyenge?? (2magos 3.4Ghz, 4mb Cache)
és a videókártya nem mai darab ,de a specifikációi jók (magas órajel...)
Hiába, ez a gép már gyenge a mai gamekhez :) Megnyugtatlak ezen is laggolna kaz j játékok mitn az állat:
AMD X2 260 @ 3.84GHz
4GB DDR3
VTX AMD 4850 DDR5 1GB
Prototype 2, Witcher 2, BF3 játszhatatlan.. :)
Lagg ! ? FIgyelj Egy egy E5200 Cpu-val
2 Gb DDR3 rammal Gta 440 Videókarival ,minden játékot tudok játszani szaggatás nélkül! MAffia 2 1280X1024 Minden felvéve,kivéve élsimités és Phisyx és az árnyék közepesen.
30-50 fps ! Akkor mi a probléma? Persze van hogy nagyon néha leesik 25-re de az nagyon ritka De még azis Játható.
Win7 -en fút! :D Persze Közbe töltök Torrental is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!