Miért csinálja ezt a gépem?
Felraktam néhany jatékot elkezdtem veluk jatszani ment először full grafikan rendesen szaggatás mentesen mindegyik, aztán másnap bekapcsoltam a gepet már szaggatott lefagyott az összes,lehetetlen volt jatszani,
Aztán kiléptem vissza léptem este a játékokba már megint nem szaggattak mentek folyékonyan... a rá következőnap megint szaggattak lefagytak, aztán a következőnap mar megint nem szaggattak és így tovább, hol szaggat hol nem
Videókártya driverre tippelnék. Nem kell a legújabb, csak GYÁRI legyen CD-ről, vagy a gyártó honlapjáról és nem a MS Update féle butított változat.
Amikor akar, érdemes a feladatkezelőben a folyamatok résznél megnézni, hogy mi használ sok processzor időt és ha az nem maga a játék, akkor azzal lehet a probléma.
Nem tudom honnan veszed, hogy a CPU és a videókártya ilyen szinten összefügg.
De még ha úgy is lenne, ahogy írod, akkor egyik nap összefügg és a másik nap nem??? Mert te írtad, hogy nem minden nap van vele problémád. Bal lábbal kelt fel a proci aznap és nem akart dolgozni? Ezt te se gondolod komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!