Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom meg nézni a...

Jsebak kérdése:

Hogyan tudom meg nézni a saját pc gépemben milyen ram van ha nem szedem szét. Ram-1-2-3-4 márka gyártó kell szeretném win 10 re használni min.2 gb ramot kér igen ám de tudnom kell hogy mit kezel a gépem?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 11:30
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
51%

marka? Nem DDR valtozatokra gondolsz inkabb?

GPU-Z pl. Jo megnezni de sok mas hardver informacios progi van

windowsok is kiirjak altalaban magat a DDR szeriat ha mast jol nagyon nem is

gondolom linuxos is valahol ha mas nem valami parancsal

eleve most tudod legalabb hany GB od van? Vagy ugy nagyjabol mikori gep? Pentium 4 -es korbol valo? Vagy meg regebbi?

2020. márc. 28. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Aida64el meg lehet nézni az alaplap és a memóriák típusát, de a HWinfo is képes rá.
2020. márc. 28. 12:43
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#2 +1

elirtam #1 CPU-Z (GPU-Z "ertelemszeruen" videokartya infos progi)

2020. márc. 28. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia köszi a válaszod sajnos nem tudtam meg csinálni nem értem hogyan írtad Win 10 van nekem és igen régi gép Nividia amd amit tudok proci 3800-as szóval vagy 15-éves régen sok pénz volt most ramot vettem bele 3 gb van gyorsabb is lett ez jó üdv.-J.
2020. ápr. 10. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!