Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7-ről frissíttetem a pc...

Jsebak kérdése:

Win7-ről frissíttetem a pc gépem win 10-re sikerült is de nagyon nehéz nekem megszokni eligazodni benne és szeretném vissza állítani a régire de nem tudom a jelszavam win 7 ha kéri hogyan tudom meg nézni mi az a mikrosoft sajnos nem segít ki tudja?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl újrarkod a win7-et és akkor lesz vessző és nem lesz ilyen érthetetlen a szőveg
2020. ápr. 8. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól bogoztam ki a szöveget az a bajod, hogy Win7-ről Win 10 re frisitetél de nem tetszik és vissza szeretnéd álítani de nem tudod a jelszavad de melyiket? A gépi vagy a Microsoft fiókod jelszavát ez nem akar kideülni egyértelműen.

De Gépházban -> Frissités és biztonság -> Helyreálitásnál kell felajánlania, hogy visszatérek Win7-re ott tudod ezt megcsinálni.

A Gépes jelszavadat elvileg tudnod kell, mivel ezel jelentkeztél be a számítógépedbe a visszaálítás nem fogja kérni a jelszót kivéve ha hozzá adtad a Microsoft fiókodat de azt egy böngészöböl Microsoft oldalán a bejelentkezés fülnél egy elfelejtett jelszóval vissza tudod szerezni. Ha nem értetem jól a kérdést bocsi:)

2020. ápr. 8. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
"álítani", "ezel"...ez most komoly?
2020. ápr. 8. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedsz egy bölcs tanácsot!

Próbáld meg megszokni: A jövő a Windows 10 és ahhoz hasonló rendszereké,nem éri meg még tovább a múltban élni,mert még jobban le fog maradni az ember én amint lehetett váltottam,igaz az első Win10 óta sok minden változott,de őszintén szólva minden ugyan olyan,annyi hogy van egy plusz gépház menüpont és a startmenü más ,egyébként minden ugyan úgy és kb ugyan ott megvan többé kevésbé de működik!

2020. ápr. 9. 01:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves hozzá szólók olvasom milyen jó tanácsokkal próbáltok ellátni engem aminek nagyon örülök,a Microsoft jelszót nem tudom igen és próbáltam meg szerezni de nem tudtam végül is úgy döntöttem hogy marad a win 10 és meg próbálom meg szokni igen és még változtatok is rajta mert lehet olyat engedi hogy egyszerű jó átlátható legyen nekem azért van olyan is ami tetszik nekem az hogy próbál felhasználó barát lenni tehát fel ajánlja a segítséget és segít a probléma megoldásában is köszi üdv.- J.
2020. ápr. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!