Miert nincs aktiv modban a utorrent ha atengedtem a windows tuzfalon?
todom az ezredik kerdes a temaban,de erre nem talaltam valaszt egyben sem.
A telepitesnel bepipaltam az atengedni a tuzfalon lehetoseget,nem volt aktiv,igy kulon hozzaadtam a torrent exe fajl-t is a kivetelekhez,megse megy. Mobil internet hotspotot hasznalok,igy a routeren nem tudok portot nyitani,mert nem ferek hozza a beallitasokhoz.
A sebessegkalauznal nem adja meg a sajat orszagomat,megcsinaltam a linken megadott sebessegteszyet de az eredmennyel nem tudok mit kezdeni.. Vkinek valami otlet a megoldasra?
192.168.x.y
azon kivul hogy sose leszek aktiv,tudsz alternativ megoldast esetleg?
az a gond h azert valahogy szeretnem megis kivitelezni,m az ncore staff nem dijazza h ha inaktiv vagyok...
Beszélj a szolgáltatóddal és bizonyos extra díj ellenében biztos megoldható.
De egyébként ez butaság amit írsz, nem kell aktív kapcsolat az ncorehoz. (tapasztalat, én NATolt VPNről torrentezek csak)
Ugyannyit ér a passzív és aktív kapcsolatú seed, csak több adatot töltesz vissza (potenciálisan) ha aktív a kapcsolat.
De ncore-n amúgy is a vissza osztás időt nézik.
Hát akkor nálad nem az a gond hogy konkrátan nem töltesz fel, nem hogy nincs is seed allapotban a torreent... ahhoz nem kell aktívnak lennie.
Amúgy milyen verziójú utorrentet használsz? Ugye tudod, hgoy csak a 2.2.1-es (elég régi) verzió a támogatott belóle ncoreon? ( https://ncore pont cc/wiki.php?action=read&id=112)
A saját véleményem pedig az, hogy ne használj utorrentet, hanme inkább qBittorrentet órábáld ki.
Bár a seed "hiba" a kliens beállításodban keresendő nagy valószínűség szerint. Egyetlen torrent sem seedel? Nem csak az a gond, hogy van egy limit és a többit nem seedeli?
A µtorrent verziója nem lehet akadály, mert én pl. a µTorrent 3.5.5 (build 45505) verzióját használom és tökéletesen működik az nCore-on is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!