Csináltam no ip vel egy minecraft szervert de rajtam kívül csak a tesóm gépével lehet felmenni mindent átengedtem a tűzfalon mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
már mindent megpróbáltam :(2013. okt. 4. 19:14
1/3 anonim válasza:
Mindent megpróbáltál ? Port Foward eszedbe jutott ? Ha nem akkor googlizz rá, youtuben is megtalálod, hogyan kell csinálni.
2/3 Wolfenstein2000 válasza:
A portforward mindenképpen kell (készer is ellenőrizd hogy NEKED azaz a TE LAN címedre van nyitva a port (192.168.*.1**), különben nem megy!)
A tűzfalhoz ha nem értessz, ne csesztesd! Nem kell mindent átengedned ha nem érted hogy mire jó! Egyszerűen csak kapcsold ki, és ha ez mind megvan jöhet mindenki.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen ez volt a hiba köszi a válaszokat mindenkinek :)
mostmár megy:188.6.155.163:25565
2013. okt. 6. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!