Oli12r kérdése:
A gta 5 mostnában szutyok lassan fut normális/alacsony grafikával sokszor egy egy et megakad és ha meg vezetek akkor meg mégjobban de régebben simán esetleg high on tudtam játszani meg moddolni a a story modot de mostanában akad (? )
Figyelt kérdés
nem tudom mit csináljak most venni a gépbe semmit nem tudok
de használtam miindenféle fps boostert amitől a grafikája
olyan s*ar lett hogy kiverte a szemem de úgy is laggolt szoval szerintem anem a grafika a hib
komfig
vid.k=Nvidia Gt 1030
proc=Intel pentium G3220 3.00Ghz
2020. febr. 10. 20:48
1/6 anonim válasza:
Amit megadtál az egy fél krumplira jó.
Legalább ssd-ről fut a gta?
2/6 A kérdező kommentje:
nem de akkor régebben miért futott jól ?
2020. febr. 11. 16:09
4/6 anonim válasza:
grafkártya driver probléma
esetleg vmit kikapcsolt benne egy frissítés
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem meg van a probléma megoldása ujra fogom rakni a windowst az utóbbi időkben egyre jobban gyengült a teljesítménye és a hűtő ventije el kezdett zúgni és egyszer elment a kép pixeles lett azt irta ki hogy out of range és bármit állítottam semmi és bal alul el kezdett csíkozódni kinyitottam a videókártyát megfogtam ha nem volt vagy 90 fok os és nem forgott a ventillátor most rendeltünk bele egy passzív hűtéses ugyanojat ami eddig is volt
2020. márc. 23. 14:50
6/6 A kérdező kommentje:
A videókártyának
2020. márc. 23. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!