Win 10 telepítés után miért fagy le folyton a gép?
Ez a 4 gigabyte ez a system memory volt, vagy mi?
Talán vissza kéne állnom 7-re, azzal semmi bajom nem volt igazából. Csak megszűnik a támogatása, és gondolom, bármilyen vírust megkaphat majd a gép. Bár azt is mondják, hogy pont emiatt nem fog, mert nem sokan használnak majd régi verziókat, úgyhogy ezeket nem fogják támadni.
"4016 mb system memory" Ezt írtad. Az pár MB híján 4 GB -nak felel meg, ami elég kevés ma már.
A 400-800 GB az a háttértároló, itt tárolódik mindben még az operációs rendszer is.
Itt nem a mennyiséggel van a gond, hanem a lassúsággal. A méretéből adódóan hagyományos merevlemez, minden ismert hibájával. Pl. mozgó alkatrészek, töredezettség stb. A SDD ezt váltja ki, flash cellákat tartalmaz mint egy SD kártya vagy pen drive. Így sokkal gyorsabban ér el róla a rendszer mindent, gyorsabban is ír rá. Nagyon feldobja a rendszer sebességét ezáltal.
De mivel mondtad, hogy leszarod a műszaki dolgokat. nem is untatlak vele, vidd szakemberhez seperc alatt kipofozza neked a gépet. Ki tudja mi minden szar van már rajta.
évek óta win10-et használok de még nem nagyon vettem észre a lassulást.
sose csúszott a hang a videókon
minden játék gond nélkül elindult mindenféle trükközés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!