Win 10 telepítés után miért fagy le folyton a gép?
# 1 Azért ezt nyilvánosan ne hangoztasd, mert egyrészt kiröhögteted magad, másrészt meg kiröhögnek.
a kérdezőnek: A paraméterek, és a pontos összetevők hiányában erre nem lehet mit mondani.
Olyan mintha elmennél a dokihoz, hogy "Fáj", de mást nem mondanál. 😍
Az asztali gépen és a laptopom is Windows 10 az van. Hét évnél régebbi hardverek vannak benne. Kivéve a videokártya az asztaliba. Még sosem fagyott le egyik se.
Azért kíváncsi lennék a géphasználati szokásaira, azoknak a vérpistikéknek, akik minden lehetséges fórumon mocskolják a Windows 10 -est. Meg arra is milyen vason használják.
Néhány win10-es bug a teljesség igénye nélkül. Csak olyat említek, amiről tudom, hogy nemcsak az én gépemen jött elő.
- Kiéhezteti a hangdrivert, így a hang néha akadozik, recseg.
- A videókon el van csúszva a kép és a hang.
- Minden frissítés egy fokkal lassabbá teszi a rendszert, hacsak nem teszi teljesen tönkre.
- Szinte minden játéknál trükközni kell valamit, hogy elinduljon. A legálisaknál is.
- Bár nem kifejezetten bug, de a Win10 egy kémprogram. Jobban kémkedik utánad, mint bármelyik windóz valaha.
Mindezek tények, még akkor is, ha az M$-fanok vagy a fizetett M$-trollok tagadják.
Átlagos gép, a korábbival működött, úgyhogy nyilván nem ez a probléma.
Athlon X4 760 4200
4016 mb system memory
amd radeon r9
Nem tudom, hogy pontosan mit kéne bemásolni...
#6: Én is a tényekről beszélek, de ezekből szinte semmit nem tapasztaltam. (Jó a kémkedés talán, de mondj már egy olyan valamit ebbe a mai világba, ami nem kémkedik utánad. Lásd a legutóbbi Avast botrány.) És a Windows Update -el való lassulás minden korábbi Windows verzióné megfigyelhető volt. Ez nem csak a Windows 10 sara. Rendszeres karbantartással, takarítással elodázható ennek a mértéke.
És nem vagyok Windows 10 fan, meg fizetett Windowst promózó troll se. Windows 10 -em még csak nem is eredeti. Mert kalóz Windows 7 -ről frissítettem, és úgy lett csak digitális licencem. Azon kívül orrba szájba torrentezek. Az a tipikus bunkó magyar vagyok, aki semmi nem kézzel fogható dologért nem akar fizetni. Még csak mostanában kaptam rá, hogy Steam -en veszek ezt azt, mióta PayPal -om van, de ahhoz már tényleg rohadt jó akciónak kell lennie.
És konkrétan minden futott eddig normálisan, akár kalóz akár eredeti cucc. Semmit nem tapasztaltam a kis listádból. Jó nincsenek irracionális elvárásaim se a Windows 10 -el szemben -mint egyesekének- hogy minden poros 10-15 éve fejlesztett alkalmazás menjen rajta, amit már évekkel ezelőtt nyugdíjazta a fejlesztője.
Nem tudom ti mit csinálhattok azon a gépen, de valami nagyon nem ok, nagyon peches emberek lehettek a számítástechnikában akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!