Eredeti windows újratelepítése?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a laltopomon eredeti windows 10 fut, akkor ha a microsoft oldalról letöltöm a telepítőt pemdrive-ra, újra tudom telepíteni a gépem anélkül, hogy aktiváló kódot kéne megadnom? Illetve mikre érdemes figyelni ha újra akarom telepíteni a gépet? Néztem sok videót youtube-n, csak gondoltam rákérdezek tőletek hátha van valami tanácsotok. Előre is köszönöm! :)
Újra tudod rakni a Microsoft oldaláról, aktiváló nélkül.
De ha van kodod, akkor miért ne aktivalnad?
Igen, újra tudod telepíteni. Telepítés közben a "nincs kódom" -t kell választani és automatikusan beaktiválja majd magát.
Arra érdemes figyelni hogy ne állítgass el semmit, se előtte se utána. A biost(uefit) is érdemes default beállításokat betölteni, és ennyi..
Egy kérdésem lenne- témába vág- a termék azonosítója egyenlő a termékkulccsal?
Mert ha igen, akkor ezt meg lehet nézni a Win. billentyű és a Pause Break billentyűkombinációval.
Találtam egy cikket amiben ez áll-
A jelenség hátterében az áll, hogy a Windows 10 esetében a Microsoft változtatott a hagyományos termékkulcs modellen. Amikor ingyenesen frissítünk a Windows 10-re, vagy online megvásárolunk egy kiskereskedelmi változatot, nem kapunk az operációs rendszerrel termékkulcsot. Helyette a számítógép egy, a Microsoft által digitális jogosultságnak nevezett azonosítót használ.
Ebben az esetben ez a termékazonosító tulajdonképpen a kulcsot helyettesíti -/ digitális jogosultság /
Én legalábbis így fogtam föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!