Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az utorrent kliens használat...

Az utorrent kliens használat miatt állítólag több vírus is garázdálkodhat a gépen, ha ez igaz melyik másik klienst ajánljátok, ami nem bonyolult és stabil?

Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
windowsra qbittorrent, linuxra transmission.
2019. dec. 28. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Megerősítem az elsőt!
2019. dec. 28. 22:38
 3/13 A kérdező kommentje:
A sima bittorrent nem jó?
2019. dec. 28. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

qbittorrent.

Én már 2 éve átköltöztem utorrent-ről, sokkal kevesebb erőforrást igényel, REKLÁMMENTES!!! és eddig úgy néz ki nem tartalmaz biztonsági réseket.

Sok nagy külföldi torrent oldal már nem is ajánlja a utorrent-et, csak a qbittorrent-et.

2019. dec. 28. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
mindenki a qbittorrentet ajánlja. amúgy ti mit szereztek be manapság torrenttel? én már évek óta nem torrentezek, és mégis mindent meg tudok szerezni ami kell.
2019. dec. 28. 23:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden programot ami kell, és az 1080p BDRip filmeket, amikhez hozzáteszem a magyar SD hangot.

Gondolom, ha nem torrentezel, akkor warezolsz , vagy megveszed ami kell.

Néha én ráfanyalodom a warez oldalakra, de nem jellemző.

2019. dec. 29. 00:40
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem blöffölsz, jelenleg a torrentezésnél nincs gyorsabb és "gazdaságosabb" megoldás.

Sikerült nagyot mondanod úgy, hogy nincs sok értelme.

2019. dec. 29. 00:46
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

#7 mert az ugye lehetetlen hogy valaki hajlandó fizetni azért ami kell neki.

amúgy az egyetlen illegális program amit használok az a popcorntime. zenét nem hallgatok olyat, amiért fizetni kéne, játékokért fizetek. filmet szökőévente nézek, így arra ott van a popcorntime

2019. dec. 29. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
amúgy tényleg nem kötözködésből kérdeztem, komolyan kíváncsi vagyok, ki miért torrentezik még mindig 2019ben
2019. dec. 29. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
#9: pl. azert mert nez(ne) olyan sorozatot, ami az EU-ban nem elerheto mert csak, meg mert nem akar 4-5 kulonbozo streaming-szolgaltatasra kulon-kulon elofizetni az exkluziv es neha regionalisan nem elerheto es/vagy nem szinkonizalt es nem is feliratozott tartalmak miatt.
2019. dec. 29. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!