Szg74 kérdése:
Hogyan lehet egy filmből, vagy egy youtube klippből részletet kivágni? Ezt a kérdést jó páran feltették már előttem évekkel ezelőtt, az informatikában azonban hónapok is számíthatnak, tehát a jelenlegi helyzet érdekelne.
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 11:09
1/6 anonim válasza:
Ezt most vagy én nem értem mert máshogy gondolod mint én vagy csak nen értem.
Egyébként, lemented a youtube videót gépre, és egy videószerkesztővel kivágod és elmented... Alapjáraton így megy
2/6 anonim válasza:
Ugyan úgy ahogy 10 éve is lehetett.
3/6 anonim válasza:
Letöltöd, berakod egy videó szerkesztő programba, és úgy vágod, ahogy akarod.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tkp-en az érdekelt volna, hogy melyik videoszerkesztő program a leginkább menő ma. (Pár évvel ezelőtti üzenetekben találtam konkrét ajánlatokat, de amikkel próbálkoztam, azok közül egyikkel sem jártam sikerrel, pl. mert már nem voltak elérhetők.)
2019. nov. 6. 07:31
5/6 A kérdező kommentje:
És az sem egy utolsó szempont, hogy a video-szerkesztő program mennyibe kerül, esetleg valóban (nem csak a hirdetésben) ingyenes.
2019. nov. 6. 07:45
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!