A jelenlegi hazai politikai helyzet mennyire befolyásolja az esetleges külföldre való költözési vágyad?
A kérdés elsősorban azokhoz szól, akik fontolgatják a külföldre költözést. S hogy akkor ez a fontolgatás ez inkább pénzügyi/karrier inditatású, vagy nagyobb köze van a mostani, elég nagy réteg számára (nem, nem 1/3) negatívan alakuló politikai 'csatatérnek'?
[nem akarom azt írni, hogy kialakulóban lévő autoriterre hajazó rendszer, mert arra sokan harapnak, hogy 'de neem', de akkor nevezzük gyengülő/nem európaias demokráciának]
Eléggé.
Felőlem már mehetünk is, csak el innen.
Semennyire. Nincs különösebb bajom a politikai helyzettel.
Én már külföldi munkavállaló vagyok de a pénzem otthon költöm el. Az asszony sem akar költözni, idős szülők stb.
Ha mennék, akkor Keletre, Kína, Dél Kelet Ázsia stb. A kislányom is megismerkedhetne más kultúrákkal, nyelvekkel. Az kihívás lenne, 40+ évesen kutya nehéz nyelveket megtanulni, ott érvényesülni. Ez izgat. No, majd legkésőbb nyugdíjas koromban. Ha lesz olyan.
úgy fogalmaznék, h a választási eredmény volt az utolsó csepp.
ugyanis újra megmutatta az ország, h az itt élők zöme ugyanaz a szervilis proli, mint 30-40 éve.
ezeknél semmi nem veri ki a biztosítékot. ennyire egyszerű emberekkel nem vagyok hajlandó egy országban élni még évtizedekig.
persze, a fizetés sem lényegtelen, de nekem főleg abból lett elegem, h a magyarok nagy része egyszerűen nem tud normálisan viselkedni.
a munkahelyeken, boltban is nagyra nőtt gyerekeket látok csak.
#5 Persze, hogy nincs bajod, ha már most os külföldön dolgozol, és itthon költöd el a külföldi fizetésed. Úgy könnyű elégedettnek lenni.
Amúgy meg minek mennél Kínába? Tudod, milyen gusztustalan hely az. Inkább menj Japánba, nyugati civilizáció, keleti kultúra.
Köszönöm a válaszokat!
Persze ez komplikált ez, s nehéz kiemelni 'egy' okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!