Milyen bootolható progival nézhetném meg milyen grafikus kártya van egy notebookban?
Zaciban van egy jó játékos notebook, a matricájára minden van írva csak nem grafikus kártya típusa. A Windows 10 be van jelszózva, holnaptól bárki megveheti (lejárt az 1 hónap idő mert nem tudja kifizetni).
Áttelepíteni természetesen nem hagyják hogy ha nem viszem el, ilyenkor hogy tudnám megnézni a leggyorsabban? A gyártó oldalán azt írja hogy 4 fajta grafikus kártyával szerelték fel (1 AMD és 3 NVIDIA). Van rajta NVIDIA logó, de tudni szeretném valahogy...
#10, #11-nek:
Az az érdekes, hogy nekem két Hiren's mini XP-m is van, és csak az egyik tudja ezt!
A másik visszapofázik, ha "lakatos" mappát próbálok megnyitni!
(A "mindentnyitó" Hiren's-t egy számtek-szervízben írták nekem szívességből)
Én sokáig azt hittem hogy ez az alapeset. Egyszer nem találtam a lemezt, és letöltöttem a netről. Ekkor jött a pofára esés.
Belementek a zaci tulajai hogy áttelepíthessem, 1,5 órát tartott! Mindent leteszteltem és jó volt. (Furmark, Aida stress, HDD Tune, HDD Sentinel, CrystalDiskInfo).
De a gép majd meg halt, gondoltam hogy a SSHD, otthon tettem bele egy SSD-t, telepítés már itt 10-15 percen belül kész volt, megy mint a villám.
A 1TB Seagate Firecuda minden programban 100% volt, összesen a HDD 17 napot ment. Így gondolom leejtette a volt tulaja és nem tudta hogy mi baja, ezért zaciba gyorsan. Még semmi hibát nem generált így a programok nem írtak semmit (vagy az is lehet hogy a gyorsító-tárja a 8GB SSD ment el, de nem hiszem).
Visszatérve, a BIOS gyönyörű és azonnal kimutatta hogy egy HD630 és 1050 van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!