Milyen bootolható progival nézhetném meg milyen grafikus kártya van egy notebookban?
Zaciban van egy jó játékos notebook, a matricájára minden van írva csak nem grafikus kártya típusa. A Windows 10 be van jelszózva, holnaptól bárki megveheti (lejárt az 1 hónap idő mert nem tudja kifizetni).
Áttelepíteni természetesen nem hagyják hogy ha nem viszem el, ilyenkor hogy tudnám megnézni a leggyorsabban? A gyártó oldalán azt írja hogy 4 fajta grafikus kártyával szerelték fel (1 AMD és 3 NVIDIA). Van rajta NVIDIA logó, de tudni szeretném valahogy...
Csinálsz egy Hiren's boot CD-t, vagy pen-t.
Attól függően hogy mit töltesz le, lehet XP, WIN7 (Julia), vagy amit akarsz.
A GPU-z portable pont erre való, letöltöd átrakod egy pen-re és a kiszemelt laptopra rádugod majd futtatod és szépen kiírja a videó-kártya adatokat.
3-mas igen, de csak ha bejutsz a Windowsba ami jelszóra van...
2-tes gondoltam rá, de mondjuk annyira régi az XP hogy kékhalál jött be múltkor az egyik Lenovo Y520-on is, Win 7 esetleg. (vagy ott is kékhalál...)
Akkor csinálsz egy botolható pent ebből : Gandalf'sWin10PEx64Redstone3-05-08-2018 itt megtalálod :
Naaaaa ez már valami! :) Ezzel tuti beindul és nem kér jelszót sem amíg megnézem gyorsan AIDA-ban vagy GPU-Z-ben.
Kösziiiiii!!!
De ha szinpatikusabb akkor itt a Hirrens Boot CD windows 10-verziós letöltő linkje: [link]
ez kisebb a Gandalfnál viszont ugyanúgy használható! :)
#2 vagyok:
Csak megjegyzem, hogy a Hiren's boot XP verziójából nekem egy olyan van, ami bármin elindul.
Ezen kívül úgy lapozgatom a jelszóval levédett Win7 NTFS fájlrendszerét, mintha könyvet lapozgatnék! :D
Nem tudom hogy ezt ki készítette, de qrvára vigyázok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!