Grafikus kártya illesztőprogram probléma. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Üdv! Pár hónapja vettem egy lenovo y720-at és azzal a problémával találkozok rendszeresen, hogy ha alvó állapotba teszem és visszalépek utána vagy lezárom a laptop tetejét és aztán felnyitom "elcsíkozódik" a képernyőm, amin csak a gombnyomás és újraindítás segít. Nézegettem lenovo fórumokat, elvileg az integrált intel grafikus kártya illesztőprogramjával lehet a probléma. Próbáltam a "roll back"-et vagyis visszaállítani az illesztőprogramot régebbi verzióra, de csak annyit értem el vele, hogy továbbra is az új van rajta, visszaállítás gomb elszürkült, funkciótlan, ha frissíteni akarok, akkor pedig kiírja, hogy a legújabb verzió van a gépen. Nem tudom mit csináljak, próbáltam uninstall.exe-vel törölni az illesztőprogramot, de hibaüzenettel kidob. Mit csináljak most? Segítő válaszokat előre is köszönöm. :)2017. dec. 15. 19:10
1/3 anonim válasza:
Az eszközkezelőben tudod törölni a drivert, és utána feltelepíted újra, mint tipp.
Garancia van a gépre, velük is beszélhetsz, gondolom ők jobban tudják.
2/3 anonim válasza:
Eszközkezelőben> "eltávolítás" gomb.
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült! Köszönöm! Tökéletesen működik már. :)
2017. dec. 18. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!