Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gyári 8.1 Windows OEM telepítő...

Gyári 8.1 Windows OEM telepítőlemez tönkremehet 5-6 telepítés után? Vagy szándékosan van így csinálva?

Figyelt kérdés

2016-ban vásárolt gyári 8.1 lemezről van szó.

Nem értem mi lehet a probléma, de valami "baj" van a lemezzel ugyanis nem engedi telepíteni róla a Windowst.

Se a arra a laptopra amihez vettem és eredetileg telepítettem, se másik gépre.

Gyári bontatlan lemez volt, tehát nem előtelepített laptop volt, hanem nekem kellett felrakni gépre.

3%-nál megakad a telepítés és kerreg a meghajtó mindegyik gépnél.

Azt nem tudom hogy ez valami szándékos elévülési dolog lenne az MS részéről, vagy egyszerűen megadta volna magát a lemez?

A lemezen természetesen egy karcolás sincsen, mindig dobozban tartva napfénytől melegtől védett helyen tárolva.

2019. okt. 5. 00:23
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Természetesen nem szándékos a dolog. De egyetlen optikai lemez sem egy életbiztosítás, tárolási körülménytől függetlenül.

Többek között ezért döntött úgy a Microsoft, hogy elérhető teszi a neten a népszerű rendszereik telepítőjét:

[link]

2019. okt. 5. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöd az jó internetről, kiírod pendrive-ra vagy DVD-re Rufusszal és azzal telepíted.
2019. okt. 5. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Letöltöd, kiírod pendrive-ra segédprogram nélkül és azzal telepíted:

[link]

2019. okt. 5. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

És a termék kulcs jó lesz a letöltött változathoz is?

Csak mert minden telepítésnél kéri a kulcsot, nem lehet átugorni úgy mint a win 10-nél. Itt ha nem írom be nem tudom telepíteni.

2019. okt. 5. 14:07
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Ugyan az van a neten is, mint a gyári DVD -n.
2019. okt. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!