Gyári 8.1 Windows OEM telepítőlemez tönkremehet 5-6 telepítés után? Vagy szándékosan van így csinálva?
2016-ban vásárolt gyári 8.1 lemezről van szó.
Nem értem mi lehet a probléma, de valami "baj" van a lemezzel ugyanis nem engedi telepíteni róla a Windowst.
Se a arra a laptopra amihez vettem és eredetileg telepítettem, se másik gépre.
Gyári bontatlan lemez volt, tehát nem előtelepített laptop volt, hanem nekem kellett felrakni gépre.
3%-nál megakad a telepítés és kerreg a meghajtó mindegyik gépnél.
Azt nem tudom hogy ez valami szándékos elévülési dolog lenne az MS részéről, vagy egyszerűen megadta volna magát a lemez?
A lemezen természetesen egy karcolás sincsen, mindig dobozban tartva napfénytől melegtől védett helyen tárolva.
Természetesen nem szándékos a dolog. De egyetlen optikai lemez sem egy életbiztosítás, tárolási körülménytől függetlenül.
Többek között ezért döntött úgy a Microsoft, hogy elérhető teszi a neten a népszerű rendszereik telepítőjét:
Letöltöd, kiírod pendrive-ra segédprogram nélkül és azzal telepíted:
Köszi a válaszokat.
És a termék kulcs jó lesz a letöltött változathoz is?
Csak mert minden telepítésnél kéri a kulcsot, nem lehet átugorni úgy mint a win 10-nél. Itt ha nem írom be nem tudom telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!