Windows 8.1 telepítőlemez készítésekor elég ha csak belehúzom az iso fájlt a dvd-re?
Figyelt kérdés
sajnos valamiért nem tud írni a gépem amin windows 7 fut, olvasni viszont tud (csak az üres dvd,cd-ket nem látja, elkezdi porgetni de nem csinál vele semmit), de van egy xp-s gépem is az látja az üres dvd-t. Csak simán ráhúzom a fájlt és kiírja vagy kell hozzá esetleg egy nero vagy hasonló program?2015. márc. 11. 16:32
1/3 anonim válasza:
Író programokban van lemezkép felírás opció, úgy fogja telepítőlemezként kiírni. Ha az isot írod fel, akkor azt is csatolni kéne virtuális meghajtóba, amit nem tudsz megtenni telepítés előtt biosban...
2/3 anonim válasza:
Nem csinál vele semmit, mert üres. Kellene egy íróprogram amivel meg tudod írni. Sok évvel ezelőtt én is azhittem a CD ugyanúgy írható mint egy HDD, de nem. Kell hozzá egy íróprogram is, ami feltételezem nincs a gépeden. Töltsd le az ImgBurn nevű programot, telepítés és a program indítása után válaszd a Lemezkép írása lemezre lehetőséget. Máshogy nem lesz jó a telepítő.
3/3 A kérdező kommentje:
Akit érdekel hogyan készítettem el a műkodő lemezt:
1. Letoltottem egy iso fájlt
2. letoltottem a Windows 7 USB/DVD Download Tool (ne tévesszem meg a windows 7 ugyan úgy jó a 8.1-hez is)
3. ezzel a progival kiírod a dvd-re az iso-t (nekem windows7 lemezkészítés és 8.1 lemezkészítés kozben is 99%-nál hibát írt ki de ne tévesszen meg műkodni fog)
4. aztán telepíted ahogy szokás. nekem elsőre nem sikerült bebootolt tőle a windows 7-em ami telepítve volt amit még mindíg nem értek miért de másodjára már simán elkezdte a telepítőt. mai napig tokéletesen fut a 8.1 mindenkinek csak ajánlani tudom
2015. márc. 21. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!