Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bővebben lent.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval ugye nem rég frissítettem Windows 10-re, de olyat csinált, hogy egyik pillanatról a másikra lecsatlakozott az internetről, és mikor próbáltam visszacsatlakozni azt írta ki hogy "Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok", és újraindítás után is ez volt. Nem tudtam eldönteni hogy most a laptopommal van a baj, vagy a Windows 10-zel vagy pedig az internetünkkel. És akkor gondoltam, hogy letöltök egy Windows 7 telepítőt. Oké, elkezdtem letölteni (3 órát kellett várnom..), és mikor már pont hogy csak pár perc kellett volna ahhoz, hogy letöltse, lecsatlakozott az internetről megint. És ugyan azt adta ki, hogy "Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok". Hát mondom jó, akkor visszateszem rá a Windows 8.1-et (mert ugye még 1 hónapig visszalehetett állítani win 10-ről win 8.1-re). Oké, elkezdtem visszaállítani, legalábbis azt hittem. Kiírta hogy visszaállítja a Windows előző verzióját, pár perc várakozás után kiadott egy kék képernyőt rajta egy ":(" smileyyal, meg valami szöveggel (1mpre adta ki, nem tudtam elolvasni). Aztán ugye 3x újraindult, és kiadott egy ilyen Helyreállítás cuccot, hogy nem sikerült elindítania a gépet vagy mi, mert valami helyreállító akármi kéne hozzá... Hát jó. Én erről rohadtul nem tudtam, hogy ehhez ilyen kéne.. Legalább írhatta volna ott alatta, de nem.. csak annyit írt hogy ez a visszaállításos dolog 1 hónapig érhető el. Egyik ismerősünktől elkértem egy Windows 7 és egy 8.1-es telepítőlemezt, de így sem jó..

Aajh. Tudom hogy én rontottam el, de ezt hogy kéne megcsinálni, ha meglehet? >< És bocsánat, de nagyon nem értek az ilyen dolgokhoz, ne kövezzetek meg érte... És a váladzokat előre is köszönöm..><"

2015. aug. 16. 07:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Formázd le a rendszer partíciót, és csinálj tiszta telepítést !
2015. aug. 16. 07:33
 2/2 anonim válasza:
Minek állátál neki egyedül, ha ennyire nem értesz hozzá, te vérpistike?
2015. aug. 17. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!