Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó Gamer PC olcsón?

Jó Gamer PC olcsón?

Figyelt kérdés
Leginkább valorantra és egyéb steames játékokra gondoltam összerakatni egy gamer pct (maximum olyan 3-400 ezret szánnék rá) Hol érdemes összeállított gamer pct venni? (Alza, PCX stb..) vagy inkább állítassak össze egy szakemberrel egyet?

tegnap 22:06
 1/2 anonim válasza:

Az olcsó az relatív, 3-400 azmár egy reális kölcségvetés, abszolút megldható.

Mennyire értessz a témához?

Ha minimum 2/10 PC hardver összeszerelés skilled van nagyon megéri magadnak összerakni. Szakemberrel mondjuk 1,5x drágább, előre összerakott config 2-3x drágább mintha magadnak csinálod. Nem mellesleg jó szórakozás. Minden lépésről több 100 remek youtube videó van magyarul, angolul is. Én is magamnak csináltam.

Alkatrész rendelés: árukereső, pcx, aqua, rufusz, alza.

Fél éve állítottam össze ezt a PC-t 450 000 Ft-ból

Model

AMD Ryzen 7 5800X 8-Core

2x 16 GB ram DDR4

AMD Radeon RX 6750 XT

AOC 1440p gaming monitor 25"

Asus tuf alaplap

1 TB SSD

2 TB HDD

Zalman S3 ház

ma 01:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Olcsó(1) Jó(2) Gamer(3) PC-t árulunk. Kedves vevő ezen háromból kettőt választhat.. 😇
ma 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!