Ubuntu alatti hangeffektusokat hogy lehet letiltani?
Tudom hogy itt lehetne elvileg [link]
Változtatni engedi, de hiába kapcsolom ki vagy hiába állítom akármire a hangeffektusok hangerejét ugyanolyan hangos.
Az alábbi szerint itt látható hogy be vannak mountolva megfelelő snap fájlok : [link]
A konkrét hangokat meg is találtam : [link]
Ezek lehetnek. Azonban read only fájlrendszer, szerkeszteni meg nem tudom mivel lehetne ilyen snap fájlt. Azokat a hang fájlokat ha engedné kicserélni csendre akkor gondolom meg lenne oldva.
Próbáld meg ezt:
sudo apt install dconf-editor
Ezután nyisd meg a programot, aztán navigálj el az org/gnome/desktop/sound/event-sounds és ott állítsd a kapcsolót off-ra, aztán menj rá ismét majd feljön egy ablak ott az alapértelezés használata hamis, alkalmazd és próbáld ki, hogy működik-e a dolog.
"Angolul kerestél már Google-ben rá?"
Igen, de érdemleges dolgot nem találtam, csak amit eleve tudok kivéve hogy a snap fájlt nem lehet módosítani csak úgy hogy az egészet újra kell építeni.
Lehet én nem használtam jól a keresőt.
"Ha a "Kimenet" fülön több hangeszköz is van, akkor talán nem a jó van kiválasztva."
Nincs több kimenet.
"Bocsi, elírtam csak a kapcsolót elég off-ra tenni aztán visszamész megnézed és újratöltés opcióra rámész! Így lesz a jó."
Köszönöm ez megoldotta a problémát. :)
"Csak még egy jó tanács, ha esetleg nem tudnád de az ilyen dev/null parancsokat terminál alatt messziről kerüld! Ami egyszer oda bele van irányítva az onnan az életben nem kerülhet többet vissza! A dev/null a linix fekete lyuka :D"
Tudom mire való meg mi az. A standard error csatornára nem voltam kíváncsi, teleszemetelte volna a kimenetet ahol könyvtár struktúra listázánál nem fért hozzá. Ha meg az érdekelt volna hogy mely könyvtáraknál tagadta meg a hozzáférést a rendszer akkor meg a standard outputot irányítottam volna a devnullba.
Írtam már hogy "Köszönöm ez megoldotta a problémát. :)"
Már akkor sikerült amikor írtam ezt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!