Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az hogy dinamikus ill. fix...

Mi az hogy dinamikus ill. fix ip? Ha ez nincs az usdownloader nem használható?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Dinamikus: minden, vagy majdnem minden netre csatlakozáskor új ip-t kapsz a szolgáltatód tartományában.

Fix: mindig ugyanazt az ip-t kapod, de ezért rendszerint fizetni kell.

Mi az az usdownloader?

2010. júl. 15. 10:54
 2/5 A kérdező kommentje:
filmletöltés vezérlőde hát nem sikerül a letöltés
2010. júl. 15. 11:15
 3/5 Skynet ***** válasza:

Szia!

Dinamikus, mint előbb is le van írva, szinte mindig új IP-t kapsz...

Fix: ez ritkább, de előfordul, főleg honlapüzemeltetésnél fontos!

Tudsz usdownloader-t használni (usdownloader: átlagban letöltés vezérlőként használják rapidshare, data, s egyéb linkeknél).

Dinamikus IP-nél a usdownloader megpróbál minden letöltéshez új IP-t lekérni, mert ezek az oldalak általában IP alapján azonosítanak, hogy mennyit töltesz le, s korlátoznak, ha sokat.

Fix IP-nél is tudod használni a usdownloader-t, csak akkor a korlátozások is érvénybe lépnek, természetesen még így is jobb, mert nem kell egyesével kattintgatni!

Üdv és remélem, segítettem.

2010. júl. 15. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
szia!ez aprogi gyorsitja is a letőltést?Sajnos a download free managerrel sem boldogultam ,a szinkronos animéről akartam letölteni megaupdownloados linkeket hiába
2010. júl. 15. 14:01
 5/5 Skynet ***** válasza:
Nem! A letöltést nem gyorsítja, de mint írtam, van letöltési lista, így abban az értelemben jól jön, ha nem akarsz állandóan a gép előtt ülni, hogy mindig elindítsd a következő letöltést!
2010. júl. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!