Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Msn-en a webkamerával (laptopo...

Msn-en a webkamerával (laptopom van) csináltam pár képet ( dinamikus kép, webkamerakép), és nem tudom hova mentette le őket. Hova menthette?

Figyelt kérdés
Kerestem a gépen mindenhol, ahol csak lehet, több embert megkérdeztem, senki nem tudja. Hogyan menthetném le, vagy hova menthette a gép? Fontos lenne, előre is köszi.
2011. márc. 18. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy a Dokumentumokban vagy a webkamera capture mappájában keresd.

Ha nem találod akkor keress rá a kiterjesztésére, jpg, png, bmp.

2011. márc. 18. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
gondolom jpg-ben mentette. Miért nem kérdezed meg a gépedtől? a "keresés"-ben: *.jpg
2011. márc. 18. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Dokumentumokban nincs, gépemben már kerestem webkamera meg minden lehetséges szarral, de mivel msnen csináltam, neve nincs a képeknek. Szar igazábol az egész.
2011. márc. 18. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Documentumok, Könyvtárak, Képek, webkameraképek.

Ezt a legutolsó könyvtárat maga a kamera drájvere csinálja, a telepítéskor, és a kamera nevét viseli. Így keresd. ...

És nem sz@r ez...

2011. márc. 18. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ha a megosztási mappákban Objectstore-ban van két kép kis méretben, és egy kis részletet mutatva. Ezt már megtaláltam, de ez semmi.
2011. márc. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!