Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a radium.hu-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Notebook vásárlás előtt állok és ez a netes bolt is szóba jött, de nem találtam róla semmi véleményt megbízhatóság, korrektség szempontjából. Légyszi akinek van tapasztalata írjon. Köszi.
2010. júl. 10. 18:52
1 2 3
 21/30 bandrás úrfi válasza:

Az imént vásároltam tőlük. A notebook amit vettem, ugyanúgy szlovák lokalizációs termék, a már említett átmatricázott billentyűzettel, még látszanak rajta a szlovák speciális karakterek is.

Viszont a gyártó weboldalán simán be tudtam regisztrálni a gépet, két év nemzetközi garancia van rá, tehát ennyi kellemetlenséget lazán elnézek, miután egy 250ezres gépet megkaptam náluk 190ezerért.

Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, emailekre egy-két órán belül válaszoltak.

2012. aug. 22. 13:41
 22/30 anonim ***** válasza:

pl néz meg a series 9-et

nálunk nem kapható a 15"-os változat náluk még is!

tehát külföldről behozott laptop!

2012. dec. 24. 00:41
 23/30 anonim válasza:
Tökéletes volt a kiszolgálás, az eladók kedvesek, részletesek, hozzáértők. A bolttal való kommunikáció hiánytalan, hatékony és gyors volt. A kiszállítás és a futárcéggel való kommunikáció szintén első osztályú volt! Példaértékű volt a kiszolgálás, igazi EU-s színvonal.
2014. ápr. 7. 16:48
 24/30 anonim válasza:

Sziasztok!

Bár elég régen írtak utoljára ebbe a topicba, de hátha még valakinek hasznos lesz az info:

A későbbi kommentelők között írta valaki, hogy a konkurens cégek írkálnak negatív véleményeket, hogy elhappolják a vevőket.. Hát ezzel maximálisan egyet kell értsek..

Pár napja rendeltem egy gépet online, és utána jutott eszembe, hogy utánaolvassak mik a vélemények a cégről.

Miután itt ilyeneket olvastam, hogy nem áfás számlát adnak, meg átsumákolt billentyűzet, kamu jótállás, stb, 2 napig totál kiborulva vártam hogy mégis miféle gépet fogok kapni (természetesen előre utalás után), azonban a gép teljesen jó, magyar billenytűzettel (ami nem festett, hanem ilyen vésett-szerű, tehát nem lehet kamu), és a számla is rendes áfás..

Szóval ne dőljetek be a riogatásoknak, nézzetek utána saját szemmel mielőtt elhiszitek a rémhíreket!

2015. okt. 9. 14:15
 25/30 anonim válasza:
Igen és elég negatív, rendeltünk egy felső kategóriás dell xps 15 laptopot win 10 pro-val. Az volt hozzá írva, hogy magyar billentyűzet. Mikor megérkezett láttuk, hogy a billentyűzet szlovák volt és belegravírozott magyar karakterek plusszban minden billentyűn. Ami azt jelenti, hogy egy-egy karakterből volt több helyen is a billentyűzeten. A windows bekapcsolás után szlovák volt. Írtunk nekik, hogy ez sehol nem szerepelt a termék oldalán és elállunk a vásárlástól. Visszaküldtük és olyat írtak vissza, hogy a táp csomagolása sérült és így nem tudják eladni már senkinek. Nyilván a bekapcsoláshoz ki kellett szedni a tápot a fóliából. Mire megírtuk nekik, hogy bepereljük őket a vásárló megtévesztése miatt és ha nem veszik vissza a gépet és nem adják vissza a 800e HUF-ot.
2016. aug. 24. 12:26
 26/30 P.a.n.k.a válasza:

Hello!

Augusztus 11-én személyesen rendeltem egy laptopot, ami előrendelés alatt állt. Az állt a leírásban, hogy kb. 2-4 hetet kell várni a termék megérkezéséig. Az eladó srác azt mondta, hogy inkább 2 hét, ne aggódjak, még hozzátette, hogy mivel a terminál elromlott, csak kp-vel tudok fizetni.

Augusztus 23-án jött egy e-mail arról, hogy a termék még mindig előrendelés alatt áll, még nem kaptak pontos információt az érkezéssel kapcsolatban. Felajánlottak egy más színű terméket, ami elérhető volt a raktárukon. Azt írták, hogy amennyiben megfelelne a termék jelezzem. Mivel nekem nem felelt meg a termék, nem jeleztem.

Szeptember 8-án írtam egy email-t, melyben érdeklődtem a laptop érkezéséről, nem válaszoltak.

Szeptember 9-én felhívtam őket, az eladó azt mondta, hogy nincs információja a termékről, de "úgy érzi", hogy a rákövetkező hét közepén megérkezik.

Szeptember 14-én felhívtam őket. Az eladó srác azt mondta, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, de amennyiben más laptop megfelel a honlapjukról, jelezzem.

Mivel sok laptopnál a billentyűzet leírásában láttam, hogy "átcímkézett külföldi billentyűzet" kíváncsiságból rákérdeztem a telefonban, hogy az pontosan mit jelent. Az eladó első reakciója: "Nálunk nincsenek átcímkézett billentyűzetű laptopok." Erre én mondom, hogy "a honlapon látom a termékleírásban". Erre kér egy pillanatot, megnézi aztán válaszol: "Jaaa...most már látom, hogy mire gondolsz és elkezd magyarázkodni...

2016. szept. 27. 12:36
 27/30 anonim ***** válasza:

Most nem azért...de ekkora összeget otthagyni egy ilyen "nevenincs" cégnél.

Egybk mi lett a vége ?

2017. szept. 20. 14:54
 28/30 anonim válasza:
És az asztali pc-k náluk milyenek? Valaki rendelt már tőlük?
2017. okt. 30. 22:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem tőlük egy gépet és 2 év jótállást adtak rá! Egy év után visszavittem, hogy nem jó az usb csatlakozó és nem javították meg. Mégegyszer visszavittem, hogy még mindig nem jó és ő is kipróbálta 6 esetből 2 szer nem vette be. Mondta, hogy tényleg valami nem jó. 2 hét múlva mehettünk érte és ugyanúgy nem csinálták meg. Persze ugyanúgy nem megy vele egyik pendrive sem és egyik külső hdd sem. Kösz a nagy semmit! Nem fogok vásárolni ott és nem ajánlom senkinek azt a boltot! Hétvégén szétszerelem a gépet (a garancia így semmit sem ér) és rendelek egy kis panált kb 1000 Ft-ért és beszerelem magamnak!
2020. jún. 10. 12:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Az 1.3 milliós Lenovo legiont ,amit náluk vettem,nem javítja meg a márkaszerviz,nem adott alkatrészt,hanem ki kell cserélni a gépet 1 év után.
2023. jún. 10. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!