Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a radium.hu-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Notebook vásárlás előtt állok és ez a netes bolt is szóba jött, de nem találtam róla semmi véleményt megbízhatóság, korrektség szempontjából. Légyszi akinek van tapasztalata írjon. Köszi.
2010. júl. 10. 18:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
45%

akkor le irom velem mi volt..

lenovo S205-öt rendeltem.. utánvéttel.

pár óra múlva felhivnak hogy megérkezett az üzletbe a gép.(ami elvileg raktáron is volt) és holnap küldik futárral..

nemsokkal késöbb megin hivnak, hogy megjött a gép, mehetek érte mert a személyes átvételt választottam... na már itt mondtam magamba h úristen.. mondom nem, utánvéttel volt rendelve.. erre kérdezik h mekkora winyóval és rammal rendeltem?

elmagyaráztam

másnap hívnak h gond van a fuvarlevéllel és vissza viszik nekik a notit (persze másoktól is hallottam ezt a fuvarleveles dolgot) na itt mondtam nekik h jó, kössz akkor nem kell.. beszerzem máshonnan...

1 óra múlva jön az e-mail h miért akarom lemondani a rendelést amikor ma lesz a kiszállítás?

na mondom LOL ezek össze-vissza beszélnek.. ezektől nekem nem kell semmi az tuti.... inkább vettem egy másikat gépet, hivatalos magyar Lenovo shopból.. ami másnapra gond nélkül megjött.. magyar számlával és magyar garival...

2011. jún. 7. 12:16
 12/30 anonim válasza:
:D :D heheh, nem lehet a legjobb érzés valóban, amikor várod már a "gyermek" érkezését, mint a messiást. De figyelj, lehet, hogy a kommunikációjuk nem a legjobb volt, pont azért, mert korrektül mindig értesítettek, hogy hol jár a gép és miért késik. Én amikor rendeltem egy másik cégtől (nem akarok azért rossz reklámot csinálni nekik itt,mert kompenzálták végül,szóval nem nevezném meg) akkor cseszerintettek felhívni, hogy nem jön aznap (sem másnap) a gép. 5 napot csúszott. De hát mindenhol emberek dolgoznak érted, azok meg hibáznak. De szerintem még mindig jobb, ha tudod, hogy késik a gép, mint hogy nem kapsz róla hírt egyáltalán.
2011. jún. 9. 11:42
 13/30 anonim ***** válasza:

én inkább maradok a nevesebb, nagyobb boltoknál :D mint az ipon például... érdekes ott még soha se volt semmi gond, mindig tudták mit rendelek pontosan..

a hivatalos magyar shopból is felhivtak 1x... ott is tudták mit akarok pontosan és másnapra meg is kaptam azt amit rendeltem

ilyen sufni boltokból soha többet nem rendelek semmit.. még ha olcsóbb akkor se.. mert nem véletlenül olcsóbb :D

magyar nagykerbe nálunk a lenovo s205-ot 1gb rammal és 250GB hdd-vel árulják 112 ezerért

radiumba 4GB ram 320 as winyó 105 ezer... elég gyanús.. főleg h magyaországon ezzel a felszereltséggel hivatalosan nem lehet kapni

tehát ha valaki logikusna gondolkodik rájön, hogy mégis igaza van annak aki azt mondja h külföldről behozott notikról van szó. ennyi

2011. jún. 9. 14:14
 14/30 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, ha van garancia rá, akkor teljesen mindegy honnan van a gép, pláne ha ennyivel olcsóbb! De persze ez attól is függ, mennyire számít a pénz. Nálunk most nagyon.
2011. jún. 10. 16:30
 15/30 anonim ***** válasza:
Az se mind1 hogy állnak hozzá a garanciális reklamálásodhoz
2011. jún. 11. 11:45
 16/30 anonim válasza:

jé, most látom ezt a topicot, az előbb ugyanilyenhez kommenteltem. :D na akor ide is idecontrolV-zem:

Én karácsony előtt vettem tőlük gépet, aminek a képernyője teljesen beoffolt a Jézuska tiszteletére. Írtam nekik egy ímélt, hogy nekem nagyon nagyon sürgős lenne,hogy megcsinálják és meglepően jó fejek voltak, mert 26-án válaszoltak, hogy akár holnap be is vihetem, vagy menjek egyenesen a gyártóhoz, mert a garancia ott érvényesíthető.

2011. jún. 14. 08:54
 17/30 anonim válasza:

Én többször vásároltam már tőlük, megbízhatóak és nem utolsó sorban nagyon jó áron lehet gépeket kapni, és tekintve hogy már több adás-vételt is lebonyolítottunk már velük, elég sok kedvezményt adnak még a gépekre. Figyelmesek, korrektek, csak ajánlani tudom.

üdvözlettel:

B.István

2011. jún. 16. 18:46
 18/30 anonim válasza:
Először vásároltam tőlük, minden rendben zajlott, a telefonközpontban tájékozott és abszolúte segítőkész emberek ülnek. A gépet még aznap át tudtam venni. Szóval pozitív, a géppel meg minden rendben van.
2011. jún. 18. 22:44
 19/30 anonim válasza:
Sziasztok. Én egy Lenovo Ideacenter-t vettem náluk a múlt héten. Nagyon elégedett vagyok. Először kicsit tartottam számomra ismeretlen cégtől vásárolni, de utánajártam, végigolvastam véleményeket pl itt meg shopmanián és árukeresőn és úgy láttam, rendben vannak. Nekem is ez a véleményem, nagyon segítőkészek voltak, a papírok rendben vannak, a gép pedig jól működik.
2011. júl. 7. 15:38
 20/30 anonim válasza:

Én is készülök esetleg náluk vásárolni, de én vissza tudnám igényelni az áfát. Milyen a számla amit kaptatok? Valaki írta előrébb, hogy az áfa mint tétel nem is szerepel rajta.

Szóval rendes hivatalos magyar áfás számla jár?

2012. jún. 8. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!