Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
 691/931 anonim ***** válasza:
59%

Oké, akkor jogi útra tereljük, ugye?

Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyet annyiban lehet hagyni...

Azzal nincs gond, hogy irányelveik vannak, amelyek megszegése után kitiltanak embereket, de bizonyítsák be, hogy konkrétan melyik irányelv melyik pontját szegtétek meg, és pontosan mivel. Ráadásul örülnék, ha nem homályos megfogalmazások lennének ezekben az alapszabályokban, amelyek fölött önkényesen lehet tiltást gyakorolni... Viszont akkor is mindenképpen kellene konkrétum, és bizonyíték.

2019. jún. 27. 00:43
 692/931 anonim ***** válasza:
#691 igen,teljességgel egyetértek veled!
2019. jún. 27. 00:50
 693/931 anonim ***** válasza:
Ez jelenthet valamit? Eddig mikor próbáltam belépni a bannolt fiókomba messengeren keresztül,ugyanúgy bedobott a böngészőbe ugye azzal a szöveggel hogy "a felhasználói fiókod le van tiltva", de most mikor próbáltam belépni már azt írja,hogy a fiókod átmenetileg nem érhető el. blabla.. ez jelenthet valamit?
2019. jún. 27. 04:44
 694/931 anonim ***** válasza:

Hi,

You've reached us at a channel that we no longer support. Please visit the Help Center to find answers to many frequently asked questions and up-to-date forms you can use to contact us:

[link]

We apologize for the inconvenience.

Sincerely,

The Instagram Team

Köszönöm.. xddd

2019. jún. 27. 05:50
 695/931 anonim ***** válasza:

# 694

Mikor lettel tiltva?

Csak Isntagram vagy FB-rol is?

Mikor kaptad ezt a mailt?

2019. jún. 27. 06:45
 696/931 anonim ***** válasza:
100%

Múlt kedden. Facebookról és mivel össze volt kapcsolva az instámmal, onnan is.

Elküldtem a személyim én is (telefonszámmal, mert nincs emaillel összekapcsolva a facebookom, így értelemszerűen nekem nem küldtek sem nyitott sem zárt olyan cuccot, annyit írtak majd ők keresnek ha több több infó kell nekük). Aztán végülis úgy voltak vele, hogy a facebook nem is érdekel annyira, de az instám szeretném vissza. Most már nem tudom, hogy itt kommentelte valaki, vagy a neten láttam az instagram email címét amin lehet írni nekük. Elküldtem egy angol szöveget, hogy ugyan az a problémám mint a többi embernek bláblá.. és hogy igazolnám magam emailben is (személyivel vagy bármi mással) stbstb. Aztán ezt az emailt kaptam vissza...

Volt egy olyan komment (olvastam az összeset), hogy valakit tíltottak és 10 nap után visszakapta, ebben bízom én is.. vagy esetleg hátha szombaton oldalanak majd fel... nem tudom. Szar helyzet. Nyilván nem halunk bele, mert több mint egy hete elvagyok fb s insta nélkül, de azért zavaró..

Én reménykedek még mindig

2019. jún. 27. 07:19
 697/931 anonim ***** válasza:

# 696

Nem sok eselyt latok arra, hogy meg vissza kapjuk de en is remenykedek meg.

En idokozben csinaltam uj FB-ot ugyanazzal a nevvel, legrosszab esetben marad ez...

Instagrammom is volt de azt nem haszanltam, tehat az nem is erdekel.

2019. jún. 27. 07:27
 698/931 anonim ***** válasza:

"Once your documents are scanned and saved to your computer, head back to the contact form, click Upload, and select the file containing your ID. Remember that Facebook may take a several weeks to respond to your request. Also note that, if you have created your Facebook account under a false ID, or if the name of your account does not match exactly the name on your documents, you will not be able to recover your account."

Vagyis meg idoben vagyunk, tobb hetig is eltarthat amig valaszolnak...

2019. jún. 27. 09:03
 699/931 anonim ***** válasza:

# 698

Ezt most kaptad?

Vagy ez nem egy email?

2019. jún. 27. 09:23
 700/931 anonim ***** válasza:
Kaptam 1 linket es ott olvastam
2019. jún. 27. 09:40
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!