Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/931 anonim ***** válasza:
Saját számítógépemen, nem tudok új fb profilt csinálni, mert az később letiltják.
2019. jún. 24. 11:10
 512/931 anonim ***** válasza:
55%
#509-es koszi, kesobb csinalok meg 1 uj e-mail cimet es megprobalom evel. Neked hanyadik E-mail cimmel sikerult? :))
2019. jún. 24. 11:11
 513/931 anonim ***** válasza:
Szerintem is segítsük egymást ahogyan csak tudjuk ebben a helyzetben... nem tudunk nagyon mást tenni
2019. jún. 24. 11:11
 514/931 anonim válasza:
100%

Na skacok, nekem végre sikerült! Ja várj, mégse😂

Engedjétek el, én múlt het hétfőn lettem tiltva, abban reménykedtem ma jó lesz.. hat nem így lett. Buktam a face és az insta fiokom..Nice

Csak azt nem értem, mi alapján lettek feloldva emberek, és mi alapján maradtunk mi tiltva.

2019. jún. 24. 11:14
 515/931 anonim ***** válasza:
Vajon mikor fog megoldódni az a probélma, hogy alkalmazáson belül lehetoseg legyen ujat csinalni vagy bejelentkezni egy másikba? :(
2019. jún. 24. 11:16
 516/931 anonim ***** válasza:
#514 - én sem tudom hogy egyeseket akkor miért tudtak feloldani,minket pedig nem. Én ezt nem fogom fel,lassan már 1 hete ennek az egész kalamajkának
2019. jún. 24. 11:24
 517/931 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a fiókokat emberek vizsgálják felül, iratainkat melyeket bekuldtunk egy gép ellenorizni nemtudja, mivel a letiltott fiókbol tobb 10ezer van ezért nem megy egyik napról a másikra.
2019. jún. 24. 11:37
 518/931 anonim ***** válasza:
50%
Én arra lennék kíváncsi,hogy hányan látták/továbbították a tiltottak közül azt a videót amikor egy kisfiú nemi szervét izgatja egy nála nagyobb lány/nő egy ház mögött. Nem túl jó minőségű videó.
2019. jún. 24. 11:39
 519/931 Gerg1616 ***** válasza:
90%

Srácok, logika...

Amerikában az időzónák miatt keleti parton 6 nyugatin már 8 órás időeltolódás van visszafele. Szal itt most van 12:45 az ott maximum 6:45 van.

Ha emberek oldják fel a profilokat azok kb most mennek be dolgozni.

Szombat hajnali(0:00 és 2:00 között) feloldásokat visszaszámolva pedig kb 5-6 órakor oldhatták fel.

Ha ott csinálják ezeket usaban és ha emberek csinálják, akkor ne sírjatok már reggel 6kor, hogy nincs feloldva, fazon még épp elaludt éjfélkor vagy lefordult az asszonyról.

Ez az én gondolatmenetem. 🤔 🙂

Másik nem bántani akarok senkit de olyan hangulata van itt sok embernek mintha a szüleit rabolták volna el... "remélem visszakapjuk *sírósszmájli*" . Ne itt essetek letargikus hangulatba, az írjon ide aki tud valamit vagy megoldódott a gondja vagy bármi ami hasznos.

Előttem válaszolónak: én kaptam azt a kiskölkös videót amit írtál. Én erre is gondoltam, hogy tiltottak miatta.(az is tiltva van aki nekem küldte)

2019. jún. 24. 12:52
 520/931 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap az M1 -en volt erről szó a hiradoban..Apukam látta a híreket.

Mindenki vissza fogja kapni.

2019. jún. 24. 13:02
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!