Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/931 Kis Gé ***** válasza:
338: support@instagram.com, 1 napon belül válaszoltak.
2019. jún. 22. 13:54
 342/931 anonim ***** válasza:

a support@instagram.com emailre kapott válaszom:

Hi,

You've reached us at a channel that we no longer support. Please visit the Help Center to find answers to many frequently asked questions and up-to-date forms you can use to contact us:

[link]

We apologize for the inconvenience.

Sincerely,

The Instagram Team

Nincs esetleg másik email amire írni lehet?

2019. jún. 22. 14:06
 343/931 anonim válasza:
342 én is még kedden irtam a support@instagram.com nak es ugyanezt a választ kaptam min te. Kizártnak tartom hogy másnak válaszoltak volna ! nem hiszem higy Kis Gé -nek válaszoltak ! Ha igen akkor másolja ide be !
2019. jún. 22. 14:21
 344/931 acrobat25 ***** válasza:
100%
Hello.Én Szerbiábol vagyok pontosabban Szabadkáról.Itt speciel fel tudok sorolni kapásból 20 barátomat akit tiltottak és egyikünk se kapott feloldást.Én sem értem miért.Nagyon reménykedek higy visszaadják mert az insta is odalett de az meg nekem eléggé fontos.Csak azt szeretném kérdezni hogy ugye amikor elküldök egy személyiröl képet plusz rövid kommentet neki akkor ugye kapok egy emailt ahol meg birom nézni higy aktiv e vagy már zárolt.Nekem csak az a bajom hogy még szérdán zárolták és azóta hiába küldök újat beteszi egyböl a zároltak köze.Ez miért lehet ?
2019. jún. 22. 14:36
 345/931 anonim ***** válasza:
Nálunk is Szlovákián ugyan ez a baj, nagyon sok ismerosomnek még nem oldották fel.
2019. jún. 22. 14:38
 346/931 anonim ***** válasza:

Én is ugyan úgy vagyok Mint te,már 3x küldtem nekik üzenetet illetve személyazonosságot igazoló papirokat (útlevél,diáki,anyakönyvi kivonat) de mindig zárolva van

Van valakinek valamilyen ötlete,miért lehet ez?

2019. jún. 22. 14:46
 347/931 anonim válasza:
90%
Nem tudom hogy mar irta-e valaki, de az en felhasznalom vissza adtak :D eszrevettem, hogy bejelolhetem magam igy tudtam csak meg:) instam mar tudom hasznalni a facemet meg elvileg 72 ora mulva tudok mar normalisan hasznalni meg tiltasvan rajta de be mar betudok lepni, csak irni, lajkolni megosztani nem tudok:)
2019. jún. 22. 14:47
 348/931 anonim ***** válasza:
347 mikor kaptad vissza?
2019. jún. 22. 15:11
 349/931 djberkes válasza:
100%
Enis visszakaptam mindent, de meg csak PC-n tudok belépni, telefonon nem.
2019. jún. 22. 15:12
 350/931 anonim ***** válasza:

djberkes

Ha telefonon próbálkozol,mit ír ki,miért nem enged belépni?

2019. jún. 22. 15:38
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!