Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/931 anonim ***** válasza:
320. Nee ezt a videot én is kaptam üzenetbe, honapokkal ezelőtt.
2019. jún. 22. 12:42
 322/931 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan dehogy, csomó ilyet osztogattunk meg mi csoportokban és további mások is, senkit nemtiltottak le kozulluk, csak engem, ez totál random tiltás, ilyeneken neaggaljatok.
2019. jún. 22. 12:45
 323/931 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hiszem, hogy privátba megosztott dolgok miatt lenne ez.

Elcsúsztak egy kicsit a tiltogatással és ennyi. Várok.

2019. jún. 22. 12:47
 324/931 Gerg1616 ***** válasza:

Én is 1-2 hónapja kaptam. Elég szar minőségben nem is látszik konkrétan semmi(farok stb) csak, hogy csinál neki valamit, egy romos ház mögött a gazban, ez a videó?

Azt mondod ilyet kaptok és külditek is el vagy csak te küldted el? Lehet ezért tiltottak nem?

2019. jún. 22. 12:48
 325/931 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami hiba csúszott a rendszerükbe és nem képesek be ismerni, ezért inkább hazudnak valamit, amit majd külföldön meg úgy mindenki elhisz, mert mér ne tenné..
2019. jún. 22. 12:50
 326/931 Gerg1616 ***** válasza:
Lehet privátban megosztott dolog, de facen semmj sem privát mindent tud lát úgymond, és a messengerre is hatnak a facebook felhasználási feltételei.
 327/931 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezem én is visszakaptam a facebookom, illetve a haverom is aki egyáltalán nem küldött be személyit, sőt semmit.
 328/931 anonim ***** válasza:
Sajnos még én is tiltva. A HVG-nak úgy nyilatkoztak, hogy helyreállították a hibát. Innentől kezdve elég csekély az esély, hogy lesznek még további feloldások. Érdemes még 1-2 napot várni, aztán új IP, böngésző, ország, akármiről egy új fiókot létrehozni.
2019. jún. 22. 12:51
 329/931 anonim ***** válasza:
Dehogy tiltottak ezért, nálunk a csoportba kitudja milyen kutya ember baszások mentek, mindenféle szopós, dugós videó, halálesetek stb, és mindenkinek megvan a fiókja.
2019. jún. 22. 12:51
 330/931 anonim ***** válasza:
Nyilatkoztak, de hol az email vagy ilyesmi? Hol a hivatalos hír? Sehol.
2019. jún. 22. 12:52
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!