Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptop, wifi, vagy router...

Pelo1919 kérdése:

Laptop, wifi, vagy router probléma lehet?

Figyelt kérdés

adott egy Asus TUF FX504 GE-es laptop

50 mbit/s-os internet , Wifin keresztül ha videót nézek akkor szaggat a net, sebesség mérő a nullán...

ha egyéb más dologra használom játékra,letöltések,vagy hasonló dolgokra akkor kifogástalan ...

mi lehet az oka ? van a lakásba még egy laptop ott mindenhogy jó az adatforgalom,

illetve ha kábelesen megy az internet akkor a videonézés is kifogástalan csak ha a Wifit akarom használni...

valami ötlet ?

2019. jún. 15. 14:01
 1/7 Derwer ***** válasza:

Akkor wifi kártya driverét cseréld. Gyártó honlapjáról töltsd le.

[link]

2019. jún. 15. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
azokat a drivereket használom , direkt hogy nehogy ez legyen a probléma.....
2019. jún. 15. 15:02
 3/7 Derwer ***** válasza:

Akkor böngésző...

Próbálj másik böngészőt.... Esetleg torrent vagy valami más aktív ugyanazon a gépen, mikor videót nézel? (Youtube?)

2019. jún. 15. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:

igen youtube videókre gondoltam

probáltam más böngészöt is és ott is csak a youtubnál vannak gondok torrent kilöve már egy ideje fenn áll ez a probléma probáltam énis egy két dolgot .....

2019. jún. 18. 15:39
 5/7 Fsms ***** válasza:
A wifi be tudsz állítani bizonyos protokolokat, ha pl UP?? (sajnos nem emlékszem a utolsó két karakterre) - ez egy univerzális protokol a játkokokhoz, és be kapcsoltad, akkor szokott ez a hiba lenni. Illetve néz rá a tóbbi protokolra is..
2019. jún. 24. 09:39
 6/7 A kérdező kommentje:
és ezt win 10-en belül vagy a routeren belül ?
2019. jún. 25. 10:52
 7/7 Derwer ***** válasza:

UPNPre gondolt az előző.

Ezt a routeren is a gépen is lehet deaktiválni.

2019. jún. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!