Miért lassú a netem, ez a két lehetőség közül?
Amúgy azt ugye tudod, hogy ha 11n-es wifit vettél (Wifi-4), akkor az nem lesz gyorsabb mint a 100-as hálókártyád?
Wikipedia szerint a jellemző tényleges sebesség 74 megabit körül van.
A 300mbps alapján gondolom, hogy 11n-es. Vegyél legalább ac-s routert (Wifi-5)
Persze azt is jó lenne tudni hogy a UPC mit adott, mert ha abban is n-es cucc van, az szívás.
Nagyon köszi a választ felpontoztalak.
N-es cucc, ez az: TP-Link TL-WN881ND [link]
300 mbps-t ír, úgyhogy nem tudom miért csak 100-ra képes, akkor nagyon nehéz lenne ráírniuk, hogy 100, ha úgy se képes arra? :/
A UPC ezt adta ami a képen van, nem tudom hogy lehet megnézni, hogy n-es vagy sem. [link]
És mi van abban az esetben ha N-es ez a UPC box, te hogy oldottad meg pld. az interneted, mert gondolom ezt nem lehet megkerülni, hogy rendelek egy nagy szolgáltótól, ők iderakják a boxukat stb.
És szerinted akkor inkább routert vegyek, vagy wi-fi kártyát?
És tényleg köszi a segítséget mégegyszer!
Modern technológia
A UPC Connect Box az ac szabványt használja a sebesség és a teljes kompatibilitás érdekében.
Szerintem akkor AC-s, nem vagyok akkora szarban :D
Igen, a UPCs doboz AC-s.
Szóval ha wifit akarsz, akkor kártyát vegyél.
Elsődlegesen azt szeretném, ha már 300-as netem van, akkor legalább lépje át a 90 mbps-t, aminél többet nem mértem még speedtesten, azt mondták a 100-as hálókártyám miatt, ezt gondolom a 100-al is hozná, akkor feleslegesen fizetek 300-at bár nem sok a különbség :D.
Azt nem értem, hogy akkor végülis ez a gyatra sebesség minek tudható be? Túl messze van a box, vagy a nem egyenesen felfele álló antennák? Mert ha ugyanezt megcsinálja egy AC-snél, akkor az se jó. Elvileg nagy a hatótávolsága a box-nak.
Ha AC-st veszek, akkor kártyát vegyek, vagy elég USB-be csatlakozós? Milyen sebességet vegyek, ha a 300-at szeretném látni? Mostmár tudom, hogy amit kiírnak, azt alsóhangon osztani kell 3al, 4el, vagy ez csak az N-eseknél van?
Ez asztali gép? Mert akkor mért nem sima gigabites hálókártyát veszel?
Azt mondjuk nem tudom, hogy mért csak 10mbit körüli értékeket mérsz, de az tuti, hogy az n-es eszközzel nem jársz jobban mint a 100-as hálókártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!