A laptopom C meghajtója nagyon tele van, emiatt meg nagyon lassú is a gépem. Van bármi lehetőség arra, hogy szabaditsak fel helyet?
Az attól függ, hogy mekkora a partíció.
Az ugye evidens, hogy 120 gigánál kisebb SSD-re nem szabad oprendszert telepíteni.
Amúgy lomtárat kapcsold ki. hibernációt, vedd lejjebb a virtuális memóriát(lapozófájl), vagy tedd át a vinyóra. (bár hasznosabb, ha az SSD-n marad, mert úgy gyorsabb)
Aztán... hát töröld az appokat, amik nem kellenek, nézd végig a mappákat, van-e valami felesleges.
Pl AMD könyvtár, ahova a videokártyadriverek installereit pakolja, az felesleges.
Értem én, hogy nem volt pénz nagyobb SSD-re, de azért ha nagyon megszorulsz, akkor a vinyóra (D:) is lehet programokat telepíteni.
"Az ugye evidens, hogy 120 gigánál kisebb SSD-re nem szabad oprendszert telepíteni. "
Miért? Nálam 64GB partíción van az oprendszer amiből 40GB szabad.
"Nálam 64GB partíción van az oprendszer amiből 40GB szabad."
Ahhoz viszont érteni kell, hogy tudod alacsonyan tartani az oprendszered patícióján a foglalt helyet. Egy mezei felhasználónak tényleg öngyilkosság egy 60 GB-os oprendszerpartíció...
töröltem a rendszervisszaállitási beállitásokat, de ugyanúgy maradt.
és végignéztem a programokat, de azok maximum 10-15 gb-t foglalnak, és legalább 50 gb elfoglalt hely "megmagyarázhatatlan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!