Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy működik az Ebay-es...

Hogy működik az Ebay-es vásárlás Paypal nélkül?

Figyelt kérdés
Azt mondták Nekem, hogy dombornyomott kártya kell hozzá, és akkor tudok rendelni onnan, pl jó OTP-s is, Paypal nem kell. Én ezt nehezen hiszem el. Neten sokat kerestem, mindenhol és csak a Paypal-t írták. Kérlek világosítsatok fel, hogy ez hogy működik, mert én abszolút nem értek ehhez.
2019. máj. 13. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Paypal-al van lehetőséged a "normális" úton, simán kártyával fizetni. Úgy csináld, ha nem akarsz paypal accountot.
2019. máj. 13. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Valóban jó az OTP kártya is. De vásárolhatsz úgy is, hogy az eladó megírja a postaköltséggel növelt vételárat és elküldi a saját számlaszámát. Te meg a bankodon keresztül elküldöd neki az összeget. Aztán várhatod a postát.
2019. máj. 13. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem egy új-keletű dolog a bankkártyás online fizetés, nem tudom eddig merre éltél.

PayPal-lal még mindig a legbiztonságosabb, ezért erősen ajánlott azon keresztül, mivel az ebay is egy online piactér, nem webshop.

2019. máj. 13. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Sose rendeltem külföldről, azért nem tudom.

A kàrtyànak nem kell dombornyomottnak lennie?

2019. máj. 13. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak bankkártyák (általában a netes bankok) nem linkelhetőek össze PayPal-al. De általában a nagyobb/főűti bankok rendben lesznek. De mit veszítesz, regisztrálj és próbáld ki.

Ha nem kapod meg a terméket, törött vagy nem olyan mint a leírásban, akkor kérdés nélkül visszatérítik a pénzed. Érdemes használni.

2019. máj. 14. 02:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj regisztrálni a Paypal-ra anélkül is tudsz azon keresztül bankkártyával fizetni. És nem kell dombornyomott kártya, elég egy Mastercard electronic is.
2019. máj. 14. 07:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!