Vaterán a licit hogy történhetett így?
Figyelt kérdés
Csatolok hozzá képet.
Heteken át ment a licit.
A janusantikvarium nevű felhasználó 110 forintos ajánlatot küldött május 3-án.
Érdekes, hogy ez már nem látszik, miután lezárult az auckió ez eltűnt.
Ki is írta a vatera, hogy a licitlépcső miatt 195 ft a legkisebb ajánlható ár.
Én pár perccel a zárás előtt annyit tettem rá, utána pedig 365 forintot, mert kiírta, hogy fellülicitált valaki.
Majd a zárás után megjelent, hogy a janusantikvarium május 3-án 695 forintos ajánlatot tett.
Ez a zárásig miért nem látszott? Miért más összeg látszott?
Így felüllicitálni csak sokkal nagyobb összeggel lehetett volna?
Hogy lehet, hogy valakinek a licitje rejtett? Ez így teljesen egyenlőtlen helyzetet eredményez.
Köszönöm a segítséget előre is!
2019. máj. 8. 12:47
1/3 Koplárovics Béci válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy így működik a vatera, de: sok aukciónál meg lehet adni előre egy maximális árat, amit el nem érve mindig felüllicitálja a következő licitlépcsővel a megadott alacsonyabb árakat. Így ha a másik felhasználó május 3-án megadta a 695Ft (vagy magasabb) ajánlatot, akkor ha valaki ennél alacsonyabbat licitált, akkor automatikusan fölément.
2/3 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem olvasd el a "Mi az, hogy automatikus licitálás és hogyan tehetek ilyen ajánlatot?" részt. Szerintem ott kb az lesz leírva, amit az előbb kifejtettem.
3/3 anonim válasza:
Tegnapelőtt leírták. Minek van kiemelve? Másrészt pár percel licitzárás előtt felüllicitálni valamit nem túl hatékony. Volt hogy csak a 10 mp-el a zárás előtt licitáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!