Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Átvertek mit tehetek?

Átvertek mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok interneten láttam egy hirdetést előre útalással fizetem 25 ezret. De nem kaptam meg a csomagot. Mint kiderult a számla szám nem is a vevő néven volt. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot se semmi.

2019. máj. 3. 08:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Van esélye hogy valaha vissza kapom a pénzem? A rendőrség foglalkozik szerintetek vele?
2019. máj. 3. 08:38
 2/9 anonim válasza:
37%

HA el is fogják,és HA el is ítélik, akkor is külön kell perelned a lóvéért!

Ez ott indul, hogy az ügyvéd, minimum 50-et kér! Aztán TALÁN nyersz, és TALÁN megkapod a 25-öt, de addigra elköltöttél 200+ -t!!!

2019. máj. 3. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez annyira régi átverés, hogy hihetetlen. Nevesincs eladónak SOHA nem utalunk előre. Fogd fel tanulópénznek. Kb. ismeretlen tettes ellen tehetsz feljelentést.

". Mint kiderult a számla szám nem is a vevő néven volt. "

A vevő az te lettél volna ember. Talán az eladóé...

2019. máj. 3. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Előre utalni ismeretlen eladónak soha, vagy max 1-2 ezer forintos cucc esetén.
2019. máj. 3. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Feljelentés, és közösen perelni a károsultakkal. A pénzedet már nem fogod látni, de neki még össze lehet hozni valami büntetést, hogy amikor később nagyobb simlit csinál, már börtönbe menjen. Ne utalj előre....
2019. máj. 3. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Tanulopenz
2019. máj. 3. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Ezt úgy nevezik, hogy tanulópénz.
2019. máj. 3. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

ahol vetted ott írj levelet első körben

nekem is volt hasonló, előre utaltam 2000Ft-ot, írtam a jofogasnak, hogy szerintem csaló az illető

aztán később csak már a rendőrségtől kerestek meg, hogy több embert megkárosított és menjek be meséljem el én is a sztorimat

az a vicc, hogy többek ügyét is láttam ugye és volt aki 300 körüli összeget utalt a srácnak

szóval sokan bedőlnek ennek, ha az eladó nem reagál, akkor írj az oldalnak és ha 1-2 héten belül nincs reakció, akkor irány a rendőrség

2019. máj. 3. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt kifejezetten a hardverapróhoz írták, de ugyanez a menete a dolognak nálad is: [link]
2019. máj. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!