Mi van a Firefox Adblock kiegészítőkkel?
Firefoxon az uBlock Origin sokkal jobb
2019. máj. 4. 13:41
12/38 A kérdező kommentje:
Most lett jó nekem Twiteren is írták hogy mindent vissza kapcsoltak és pár órán belül mindenkinek jó lesz Köszönöm mindenkitöl a válaszokat további jó netezést a fránya reklámoktol mentesen :D
Hát nálam úgyan ezt játszotta a uBlock origin is és még jónéhány kiegészítő. Úgy hogy levank tiltva a fox frissitése és ennek ellenére még is felfrisitette magát az engedélyem nélkül egy pillanat alatt. Ezután az összes kiegészítő meghalt. Már annak se őrültem hogy pár éve nem támogatja a password exportert. Most meg egyre szarabb már a fox is.
2019. máj. 4. 14:20
14/38 Quite válasza:
Nálam még mindig semmi, reggel óta. Ugyanúgy semmit sem enged telepíteni, gyakorlatilag egy totál fapados alap verzióba vágta magát a böngésző.
Ennyit az automatikus frissítésekről....minden különösebb tájékoztatás nélkül frissült és elhalt a Firefox, egy szempillantás alatt.
Na nálam eddig volt engedélyezve ez a funkció. Pedig ezer éve, mindenben kikapcsolom, csak a böngészőnél volt engedélyezve. Eddig a pillanatig.
2019. máj. 4. 15:45
15/38 Dreglagennnn válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, de a uBlock Origin kiegészítőt se tudom telepíteni, mert ezt írja: Az oldalról származó kiegészítő nem volt telepíthető, mert sérültnek tűnik. Vicc az egész.
2019. máj. 4. 16:40
Megnéztem a Firefoxot, de többnyire a Chrome-t használom. De semmi baja, az uBlock Originnel sem. Eset Internet Security 12 a védelem a gépemen.
2019. máj. 4. 17:57
17/38 Igazmondó666 válasza:
A Firefox tisztogatja a kiegészítőket a rendszerből, az összes olyan kiegészítő aminek nem nyilvános a kódja azt tiltotta/törölte.
2019. máj. 4. 18:00
18/38 Quite válasza:
Mivel nálam még kb. most sem javult meg a Firefox "magától", benéztem a Mozilla blogjába, hogy ott mi a téma ez ügyben.
Miután a beállításokban kipipáltam a blogjukon javasolt menüpontot, a Firefox az újraindítás után kb. 5-10 másodpercen belül visszarakta és aktiválta az összes kiegészítőt, és minden működik problémamentesen.
A Mozilla blog linkje, ahol a megoldást leírják:
[link]
2019. máj. 4. 18:39
19/38 Quite válasza:
Ja, és természetesen miután rendbe rakta magát a Firefox azonnal ismét ki is vettem a pipát a kérdéses menüpontból. :)
2019. máj. 4. 18:47
20/38 Quite válasza:
Hoppácska...
Bocsánat, a fenti link az egész blog linkje, ahol több téma is van. A kiegészítőkre vonatkozó blogbejegyzés pontos linkje az ez:
[link]
2019. máj. 4. 18:54
Kapcsolódó kérdések: