Google Chrome alá Adblock vagy Ublock ajánlott?
Ha Ublock-ot tennék fel, milyen magyar szűrőlistákat találhatnék? (mert láthatóan AdBlock Plus-hoz írt szűrők nem működnek)...
Lassú gép, kevés memóriával és lehet uBlock jobb lenne, de ha nem találok magyar szűrőlistát a hirdetésekhez, akkor úgy gondolom hiába... :-(
Adjatok tanácsot, melyiket kellene telepíteni és linkeket is a szűrőlistákhoz, amelyekre telepítés után automatikusan fel lehetne iratkozni.
Feltételezem, hogy Adblock Plus telepítése esetén lehetne használni a Firefox-os adblock-hoz írt szűrőket...
Adblock szűrőket beimportáltam, csak semmit nem jelzett hogy tényleg beimportálta -e és meg se jelent semmi...
Az adblock biztonsági mentésből (.ini fájl) importáltam be. Nem tudom hogy beimportálásnál csak az éppen aktuális listát importálja amit a mentés tartalmaz vagy frissíteni is képes a megadott URL alapján a szűrőket, mármint az Adblock-ban lévő szűrőkre gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!