Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van a Firefox Adblock...

Mi van a Firefox Adblock kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés
Ma a Firefox le törölte a adblock plust és nem birok új ad blockokat le tölteni. Mikor rá megyek hogy kiegészítő hozzá adása ezt írja ki "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát. Adblock plus hivatalos oldalán is megprobáltam ott meg letölti de aztán azt írja hogy "nem volt telepithetö mert sérültnek tűnik" ötlet srácok ?

2019. máj. 4. 10:48
1 2 3 4
 1/38 Quite válasza:

Hali, na akkor nem csak nálam van gubanc... :)

Ugyanis nekem pár perce ugyanez állt elő, egyszercsak eltűnt minden kiegészítő, és semmi sem telepíthető, vagy frissíthető.

Ugyanezt a hibaüzenetet kapom én is. Így utánaolvastam, de mindössze ezt az egyetlen "fórumot" találtam ezzel kapcsolatban, de látom nálad is csupán pár perces ez a gond.

Lehet, hogy ez valami Firefox bug lesz, de én most már ki is vettem a beállításoknál az automatikus frissítést, mert ez már nem az első eset, hogy a Firefox elkezdi saját magát szétrombolni.

2019. máj. 4. 11:03
 2/38 A kérdező kommentje:
Na akkor nem csak én vagyok a egyedüli esett. Mondjuk én csak ezt a egy kiegészítőt használom mert ezek a rohadt reklámok nagyon idegítenek netezés közbe
2019. máj. 4. 11:04
 3/38 Quite válasza:

Értem, és remélem mielőbb javítják ezt a hibát.

Nálam a kiegészítők általában változnak, attól függ, hogy éppen mire szeretnék egykattintásos okosságot.

Ami viszont rendszeresen jelen van, azok a videóletöltős és fordító kiegészítők, mert rengeteg műszaki videót szoktam nézni, és ezek között rengeteg a cseh, brazil, kínai, japán illetve pár egzotikus nyelvű kommentezés, így ezek elég hasznos kiegészítők.

Na de nem is akarok tovább OFF-olni, engem is érdekelne a megoldás, mert ki tudja, hogy a Mozillánál mikor veszik észre a bugot.

2019. máj. 4. 11:32
 4/38 A kérdező kommentje:
Már a Twitter-en már írták hogy ésszre vették a hibát és dolgoznak rajta
2019. máj. 4. 11:33
 5/38 anonim válasza:
Ugyanez a problémám ugyanezen a napon. Frissítettek volna?
2019. máj. 4. 11:36
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem úgy van beállítva hogy jelezze ha van frissítés de nem láttam ma semmit
2019. máj. 4. 11:39
 7/38 51zoli válasza:
Nálam is ez van, rögtön tele is lettem mocsok reklámokkal. Visszaestem vagy húsz évvel (tiszta 90-es évek)!!
2019. máj. 4. 12:01
 8/38 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy a dátumot vissza állítottam korábra. A töbsége így most müködik.
2019. máj. 4. 13:16
 9/38 Szirty ***** válasza:

Nálam jelenleg is kiválóan működik minden fennakadás nélkül.

Firefox 52.0 ESR, ABP 2.8.2

2019. máj. 4. 13:17
 10/38 anonim ***** válasza:
Ezért jó az uBlock Plusz, igaz, Chrome-ra.
2019. máj. 4. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!