Mi van a Firefox Adblock kiegészítőkkel?
Hali, na akkor nem csak nálam van gubanc... :)
Ugyanis nekem pár perce ugyanez állt elő, egyszercsak eltűnt minden kiegészítő, és semmi sem telepíthető, vagy frissíthető.
Ugyanezt a hibaüzenetet kapom én is. Így utánaolvastam, de mindössze ezt az egyetlen "fórumot" találtam ezzel kapcsolatban, de látom nálad is csupán pár perces ez a gond.
Lehet, hogy ez valami Firefox bug lesz, de én most már ki is vettem a beállításoknál az automatikus frissítést, mert ez már nem az első eset, hogy a Firefox elkezdi saját magát szétrombolni.
Értem, és remélem mielőbb javítják ezt a hibát.
Nálam a kiegészítők általában változnak, attól függ, hogy éppen mire szeretnék egykattintásos okosságot.
Ami viszont rendszeresen jelen van, azok a videóletöltős és fordító kiegészítők, mert rengeteg műszaki videót szoktam nézni, és ezek között rengeteg a cseh, brazil, kínai, japán illetve pár egzotikus nyelvű kommentezés, így ezek elég hasznos kiegészítők.
Na de nem is akarok tovább OFF-olni, engem is érdekelne a megoldás, mert ki tudja, hogy a Mozillánál mikor veszik észre a bugot.
Nálam jelenleg is kiválóan működik minden fennakadás nélkül.
Firefox 52.0 ESR, ABP 2.8.2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!