Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismer valaki olyan DDNS...

Ismer valaki olyan DDNS szolgaltatot, akihez tudom delegalni a mar regisztralt .hu-s SLD-em?

Figyelt kérdés
Jelenleg a forpsi.hu nevszerveren van, elvan meg minden, de nyugodtabb lennek, ha biztositva lenne a dinamikus frissites, mint pl no-ip.com eseten.
2019. ápr. 9. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
És miért az otthoni netedről szolgálod ki, amikor baromi olcsón vannak már tárhelyek meg VPS-ek is?
2019. ápr. 9. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
De miért nem fordítod meg? Ha az otthoni rendszered tud frissíteni a no-ip.com-on, akkor neked ott van egy dedikált hostneved (akarmi.no-ip.bla). A forpsi-nál a megadott host-okra kell erre egy-egy CNAME, és készen vagy.
2019. ápr. 9. 17:10
 3/5 A kérdező kommentje:

#1, Mert otthon, a saját szerveremet úgy tudom széthackelni ahogy nem szégyellem... Így olyan dolgokat is meg tudok valósítani, amiket bérelhető webszerveren nem... A VPS meg még mindig marha drága.

#2 Ezen is gondolkodtam (és lehet hogy meg is valósítom), csak kicsit gányolásnak tartom...

2019. ápr. 9. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Update: a CNAME megoldás nem is lehetséges... a valami.hu domain alatt a valami.hu rekord mindenképpen csak A rekord lehet... Max asd.valami.hu-t tudnék CNAME-ként bevinni, de az egyedi domain épp ezt hivatott elkerülni.
2019. ápr. 9. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem gányolás, helyes, ahogy írtam, legtöbben így csináljuk, mert így biztosan működik.

A valami.hu tényleg A rekord lehet, bár az én domain-emen nincs A rekord rá, mivel ezt így nem használom, nem is kötelező. A domain admin persze hozott ilyet létre, de letöröltem, nincs rá szükség.

Viszont ha itt jól értelmezem, a hoszt nélküli domain-t átirányíthatod bárhová:

[link]

pl. a www.domainem.hu-ra, amit már tudsz dyndns-sel kezelni.

Szóval minden megoldható.

2019. ápr. 11. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!