Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Domain név regisztráció?

Domain név regisztráció?

Figyelt kérdés
No-Ip-én regisztráltam domain nevet,a Tp Link routeren is beállítottam fel is csatlakozott rendesen. A No IP-en a router IP címét írtam be, egy két nap után mikor a szolgáltató változtatott az IP címen, a No IP-én a router IP címe átváltott a szolgáltató IP címére és így már nem lehet távolról elérni a számítógépemet. Mit kell még beállítani, hogy állandóan legyen az IP címem?

2018. júl. 13. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A routeren való beállításnak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy ha változik az IP címed, akkor a router az új IP címmel fogja frissíteni a NO-IP-s címed. Ha nem frissíti, akkor alighanem rosszul van beállítva.

[link]

2018. júl. 13. 23:10
 2/3 A kérdező kommentje:

A No IP melyik IP címet kell regisztrálni? A router IP címét(nem a 192.168...-ra gondolok, vagy amit a szolgáltató ad?

Mert amit a szolgáltató ad, azzal az IP vel se pingelni nem tudom a gépet, se a routerre kötött usb t nem érem el.

2018. júl. 15. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldodott, a Digi natolta az ip-met.
2018. júl. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!