No-IP használata?
Üdv!
Tegnap sikeresen össze tudtam hangolni az internetet és a DVR-t. Nagyon örültem, de nem tartott sokáig. Beálitottam ugye a ddns tipusnak a NO-IP-t. Ezután regisztráltam www.no-ip.com-ra,de nem valami jó. KB. 4 órától egészen fél kilencig ezzel szórakoztam, de semmi.
Valaki tudja, hogy kell ezt a oldalt használni?
Regisztráltál, szóval van egy felhasználóneved/e-mail címed és egy jelszavad.
Ezzel bejelentkezel a
oldalon.
Új hosztnevet a Dynamic DNS-> NO-IP Hostnames menüpontban
[link] #!/dynamic-dns
tudsz, a Create Hostname gombra kattintva.
A Hostname-hez megadsz valami egyedi nevet, a Domainből kiválasztasz egy neked tetszőt - e kettőből áll össze a DVR-ben megadandó hosztnév például mzperx.ddns.net ). Minden mást hagysz alapbeállításon
Majd a végén a Create Hostname gombra kattints.
A létrehozott teljes hosztnevet, a felhasználóneved/e-mail címed illetve jelszavad meg megadod a DVR-ben.
Nem a DVR-hez kell kapcsolódnia.
A DVR a No-ip-hez kapcsolódik és frissíti a hosztnévhez rendelt publikus IP-címet.
Majd ezzel a hosztnévvel kapcsolódhatsz a DVR-hez - viszont ehhez a routeren át kell engedni a DVR által használt portokat. Ezt a router port forward/virtual server menüpontjában tudod megtenni.
Hogy melyik portot, melyik protokollokat kell átengedni, azt megtalálod a DVR kézikönyvében.
"én azt kérdeztem,hogy a weboldalon hogyan kell ezt beállítani"
Mármint mit szeretnél beállítani minek a weboldalán/milyen weboldalon?
A #2-es hozzászólásomban leírtam, hogy ott mit kell tenni.
Regisztrálás után belépsz, és felviszel egy új dinamikus DNS hosztnevet. Ennyi.
A DVR, meg felveszi a kapcsolatot a No-IP-vel, és a megadott hosztnév + felhasználónév (e-mail cím) + jelszó triumvirátus ismeretében frissíti a hosztnévhez tartozó IP-címet.
Ja hogy csak ennyi.
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!