Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Freemail fiókotokba most be...

Freemail fiókotokba most be tudtok lépni?

Figyelt kérdés

100%, hogy jó jelszót írok be, de azt írja hibás, és hogy túl sok már a próbálkozás.

Vajon ellopták a jelszavam, vagy "csak" szerelnek megint a freemailnél?

2019. febr. 26. 10:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Csak olyanok válaszát várom, aki olykor használja is a freemailt, és mostanában megnézné, hogy nála megy-e. Remélem így már érthető a kérdésem.
2019. febr. 26. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Igen, így már érthető a kérdésed. Az azonban nem, hogy miért használsz még freemail.
2019. febr. 26. 10:56
 3/10 anonim válasza:
Én sem tudok belépni.
2019. febr. 26. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Én gmail-en keresztül használom.

De most kipróbáltam, hogy közvetlenül a freemail-be lépek és és be tudtam lépni.

Én azért használom a freemail-t is, mert ez már több, mint 20 éve megvan, pl. régi osztálytársak ezt ismerik, vagy mivel már nem nagyon használom, azért vásárláskor, regisztrációkor is ezt szoktam megadni, így nem keveredik a magán, munka e-mailjeimmel.

2019. febr. 26. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van,hibás jelszó azt írja pedig tuti jól írom és nem valószínű hogy ellopták,elég erős a jelszavam és nemrégen változtattam meg.Szerintem valami variálás megy a freemail-nél vagy simán elkurjantottak valamit.
2019. febr. 26. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mindenkiét ellopták. :)
2019. febr. 26. 11:37
 7/10 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is, két fiókot használok és egyikbe se tudok belépni pedig tuti hogy jó a jelszó.
2019. febr. 26. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg simán be tudtam lépni :)
2019. febr. 26. 11:57
 9/10 Valgrav válasza:

Sziasztok, beszéltem az ügyfélszolgálatukkal, rendszerhiba van és dolgoznak a javításán.

Üdv! D.

2019. febr. 26. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Az egész Freemail egy rendszerhiba.
2019. febr. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!