Gyuripapa21 kérdése:
Hogyan lehet törölni a rég freemail címem?
Figyelt kérdés
Megszüntettem egy régi free mailomat,de a Microsoft mindig azt adja meg! Borzasztóan bosszantó,mert van olyan, hogy át sem bírom írni!2019. jan. 28. 17:52
1/3 anonim válasza:
Hol adja meg azt az e-mail címet? Ha Microsoft fiókodnak is az a neve, akkor ott kell e-mail címet változtatni, ha ez lehetséges.... Ehhez viszont elképzelhető, hogy a működő freemail cím lényeges lenne, mert oda menne valami megerősítő levél...
2/3 A kérdező kommentje:
A Microsoft címem a Gmailos. Viszont a skypem az valamikor 1 freemailos címen volt amit megszüntettem és mégis ezt akarja használni,pedig töröltem a jelszó-emlékeztetőben minden régi ilyen címem. Lehet esetleg máshol tárolva ?
2019. jan. 29. 10:21
3/3 anonim válasza:
[link] oldalon belépsz a Skype fiókodba és megpróbálod megváltoztatni az e-mail címedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!