Az mennyire gyakori nálatok, hogy az elküldött emai (citromail, freemail) 2 nap múlva ér célba?
Régen 1 hónap volt a rekord, amikor még nem volt Gmail, azóta nem szenvedtetem magam azzal, hogy instabil szolgáltatókat használjak és ne kapjak meg leveleket, vagy az én leveleim ne érjenek célba.
Egyszerűen nekem nem éri meg. Aki használja még ezen szolgáltatókat, ő biztosan ezt nagyon élvezi és kifejezetten örül neki, hogy még regisztrálni se tud sehova, mert nem érkezik meg soha a levél és a "levélszemét" helyen sincs...
Vannak napok, hogy belépni se lehet, ez is biztosan jó, egy kis izgalom amin lehet idegeskedni.
Ezt a két szolgáltatót rengeteg oldal tartja megbízhatatlannak, mert nem képesek a leveket továbbítani. Nem csak késve, hanem egyáltalán, emiatt sok regisztrációs űrlapon kikötik vagy javasolják hogy ezekkel ne is regisztrálj.
Sok mazochista ember van még aki a heti rendszerességgel előforduló leállások és hibák mellett is kitart a Freemail mellett, vagy szív a Citromail-lel, mert nem hajlandóak 1-2 órát rászánni hogy átírják a regisztrált fiókokat egy használható címre.
Visszatérve a kérdésre: előfordulhat ilyen náluk, nem lenne meglepő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!