Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagram 20k kovetonel...

Instagram 20k kovetonel profilvaltas hogyan?

Figyelt kérdés

Szoval, van egy szemelyes instagrammom, kb 2000 kovetovel, es van egy “hobbi” instam, amit mar meguntam, divat, ruhak, aesthetic kepek, lanyos, tinis content stb repostok vannak rajta.

Meguntam, es arra gondoltam, hogy mivel onnan sokan kovetik a szemelyes profilom is, igy azt lenullaznam es az lenne a szemelyesem. Mivel kb. osszevolt kotve a ketto, es aki kovette a nagyobb oldalt, tudta, hogy ki vagyok, nagyon sok emberrel ismerkedtem meg es beszelgettem a nagyobb kovetos accon, igy nem lenne akkora koveto csokkenes egy valtas utan szerintem.

A regi instamat meg privatizalnam baratoknak vagy felfuggesztenem amig nem talalom ki, hogy mi legyen vele.

Csak abban vagyok tanacstalan, hogy ezt, hogy lehet finoman csinalni? Jelentsem be a kovetoknek vagy egy nap csak siman toroljek le mindent es szep lassan toltogessek fel kepeket?

Plusz nagy szeretem a kepeket a regi instamon, csak azok mar tobb evesek, gaz ha azokat kezdem el eloszor feltolteni, vagy inkabb csak aktualisakat toltsek fel? Vagy esetleg aktualisakat es neha neha egy-egy regit mint TB?

Mit gondoltok? Nem akarok influencerkedni meg ilyenek, de nagyon elvezem a kozosseget amit az insta ad, a beszelgeteseket, az uj ismerettsegeket es baratsagokat, es nem foglalkoznek mar a nagyobb accal mert ugy erzem kinottem, de szeretnem kihasznalni, ha mar ennyit elertem vele.

2019. febr. 6. 20:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!