Telenor Hipernet home megéri az árát?
Figyelt kérdés
Ahol lakok ott nincs rendes internet (csak az invitel 10 megabites csomagja 6500 magyar forintért havonta) értelmes áron csak azt találtam ami ilyen sim kártyás megoldás lenne és jó a lefedettség is tehát 4G képes hálózatot tudok alakítani. Mennyire megbízhatók ezek a megoldások, mekkora pingre lehet számítani egy ilyen megoldásnál (tudom sok mindentől függ) úgy átlagosan?2019. febr. 4. 15:09
1/1 anonim válasza:
Én 2 évig használtam a Hipernet Home-ot, majd a Hello Datát napi szinten, egyikre se volt panaszom. A ping megfelelő, a net stabil, és a vezetékes megoldásokkal ellentétben a feltöltési sebesség is annyi (ha nem több), mint a letöltési: a max. 150 Mbit-ből kábelen általában 80-90-et is sikerült elérnem felfelé és lefelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!