Hogyan lehet használni a copyrightos zenét youtubeon?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy szoktam lyrics videókat nézni ahol szerintem copyrightos zenéket szoktak használni. Egyszer szerettem volna én is egy ilyen videót készíteni, így letöltöttem az általam megnézet videónak a zenéjét, hátha valamit bibráltak rajta, ezért nem tiltotta le eddig a youtube. Minden jól ment, feltöltöttem a videót, de az én videómat viszont letiltotta a youtube. Hogy van ez?2018. dec. 7. 16:58
1/1 anonim válasza:
A Youtube rendszere és a szűrője már annyira fejlődött , hogy azokat le tiltja v a bevétel a zene tulajdonosnak megy, illetve a tulajok szólnak hogy szedjék le őket amiknek nem adtak engedélyt másoknak, használj Non Copyright zenéket,ami a Youtube tárában fel lehet használni, v vedd meg a zenéjét :} !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!