Miért nem kapom meg/látom néha ezeket az értesítőket Youtubeon?
2013 óta van meg (ha ez befolyásolja esetleg) a Youtube csatornám, ami hozzá van kötve a gmail fiókomhoz.
Rengeteg videó alatt otthagytam azokat kommenteket, thumb upokat, stb. Ugyebár ha fent vagy youtubeon, akkor ha valaki thumb upolja a kommentedet, vagy ír kommentet a kommentedre, akkor az asztalin is kaphatsz értesítőt, de youtubeon a jobb felső harangnál legalábbis mindenképp. Illetve nekem NÉHA érkezik gmailre is értesítő, hogy XY választ fűzött hozzá, stb.
Na itt kezdődik a gond.
Néha ez nekem teljesen kimarad. Volt úgy, hogy valahol otthagytam egy kommentet, aztán valahogy visszakerültem az adott videóhoz, és azóta 20 komment érkezett rá, vagy csak thumbupok. Értesítőt viszont SEHOL nem kaptam róla. Máskor néhanéha kapok értesítőt, néha egyáltalán nem jön értesítő arról ha valaki kommentel. Arról viszont többnyire igen, ha egy XY anoním emberke thumbupolgat engem.
Miért lehet ez, másnak is így van? Nem úgy kéne, hogy mondjuk tegyük fel 2013 óta, 5 éve óta, ha mondjuk 3000 videó alatt otthagytál kommentet, akár olyat, amit 5 évvel ezelőtt írtál, és valaki ír rá, AKKOR ARRÓL MEGKAPOD AZ ÉRTESÍTŐT? Mert engem legalábbis nagyon érdekelne, hogy azóta ki mit írogat nekem valahova, ha egyszer már otthagytam a kommentem. És néha szerintem egyszerűen nem kapom meg, nincs értesítő, többször tapasztaltam már. Ezt hogy lehetne orvosolni?
Természetesen youtubeon alaposan körbenéztem már, a beállítások környékén MINDEN lehetséges variáció és opció szerint be van állítva, hogy KAPJAK jelzést, ha valamihez írnak. De néha még sem kapom meg, és utólag ha rákeresek egy videóra, akkor látom csak, hogy hopp, itt van valami, és erről nem kaptam figyelmeztetést.
Köszönöm szépen a válaszokat előre!
Hát mit mondjak 2 opció van (lehet)
1. Lehet vírusos a géped de valami a géppel van
2. Lehet hogy nem állítottam be "rendesen" az elhangzottakat, mármint nekem szokott olyat csinálni hogy ha nem nézem meg vagy hatszor újra akkor nem állítja be. (De ez csak feltételezés)
Vagy +3. Nem tudom csak úgy nincs kedve küldeni nekem szokott olyat csinálni ☺ remélem segítettem vagy nem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!