Hogyan lehet YouTubeon egy csatorna összes videóját lejátszani androidos tableten?
Figyelt kérdés
Ha számítógépen rámegyek egy YouTube csatorna kezdőlapjára, akkor ott az 'Összes lejátszása' gombra kattintva sorban le tudom játszani a csatorna összes videóját. Ugyanezt a funkciót nem találom a tabletemen.2018. okt. 22. 11:47
1/5 anonim válasza:
Ugy, hogy beirod a Google-ba (vagy a YouTube keresőjébe) a csatornagazda felh. nevét, kidobja az illető csatornáját, felül ott van a profilkép és a csatorna boritóképe, alatta vannak a menűpontok. Katt a Videok-ra és előjön az illető összes videója, amit nyilvánosan feltöltött és azokat egyenként megnézheted. Vannak, akik már a YouTube uj, Béta verzióját használják, azon is hasonló logika alapján keresd meg a Videok menűpontot
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig megtaláltam, de nekem az a funkció kéne, ami a számítógépen is van. Amivel nem egyenként kell kézzel váltogatni a videókat, hanem egy gombnyomásra kilistázza jobb oldalra a csatorna összes videóját, és automatikusan játsza le őket egymás után. Csak ez a gomb az oldal tabletes változatánál nincs ugyanott, máshol meg nem találom. Vagy ilyet tableten egyáltalán nem lehet?
2018. okt. 27. 18:37
3/5 anonim válasza:
Nézd egy böngészőből, asztali nézetben.
4/5 anonim válasza:
Amúgy meg a Youtube alkalmazásban is lehet, mi a probléma?
Lejátszási listáknál kiválasztod azt amelyik érdekel és ráböksz a lejátszás gombra.
5/5 A kérdező kommentje:
A Youtube alkalmazásban nem találtam, de az asztali nézet megvan. Köszönöm szépen :)
2018. dec. 9. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!