Ncore-on a meghívottért való felelősség értelmében csak aránycsalás miatt vághatnak ki vagy ha egyéb szabálytalanságot követ el kaphatok warnt?
Én nem hiszem hogy komolyan vennék ezt a meghívottért való felelősség dolgot. Nekem sok olyan ismerősöm volt, aki valósággal könyörögtek meghívóért, mert hallották az nCore mennyire trendi. Utána pár hónapon belül kibacták ezen kéregetők legalább kétharmadát valamiért. De sosem kaptam még egy rendszer üzenetet sem róla, nem hogy szankciót.
Egyébként meg ahogy előttem írják, mivel az nCore ratio free lett, az értelmetlenné tesz bármilyen aránnyal kapcsolatos visszaélést. Ha seedben tartod az adott torrentet 48 óráig anélkül hogy csak 1 bit -et is feltöltenél, már akkor is teljesítetted a seed kötelességedet.
Annyit meg majd csak mindenkinek üzemel a gépe 1 hónapon belül, hogy ez összejöjjön.
Az nCore staff nagyon rendes, kedves.
Max. egy üzenetet kapsz tőlük, hogy máskor ügyelj jobban, de legtöbbször még ezt se.
Persze, extrém esetekben kaphatsz warnt vagy tiltást, de ez nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!